ILMARINEN KÄYNNISTI TAAS KILPAILUN SUOMEN ILOISIMMAN YRITTÄJÄN LÖYTÄMISEKSI

22.3.2016
|
Tiedote
image

Kuka on kansakunnan mieleenpainuvin puodinpitäjä, pubinpyörittäjä tai muu pienyrittäjä? Suursuosion saanut ja vuosittain järjestettävä Suomen iloisin yrittäjä -kisa on taas käynnistynyt. Kilpailun tavoitteena on palkita ja nostaa esiin pienyrittäjiä, jotka pitävät huolta positiivisesta työilmapiiristä ja tuovat iloa asiakkailleen.

Työssä viihtyminen ja työhyvinvointi ovat jaksamisen ja työelämän laadun kannalta merkittäviä tekijöitä. Suomen iloisin yrittäjä -kilpailu haluaa jälleen edistää työpaikkojen parempaa arkea ja juhlistaa työn sankareita.

 – Kilpailumme on osoittanut joka vuosi aina uudestaan, kuinka paljon kannustavia, innostavia ja koskettavia yrittäjätarinoita maastamme löytyy. Etsimme yrittäjiä, joista loistaa tekemisen meininki ja joiden hyvä fiilis tarttuu niin asiakkaisiin, työkavereihin kuin yhteistyökumppaneihinkin, Ilmarisen markkinointipäällikkö Mari Merilampi kertoo.

Tämän vuoden kilpailun yhteydessä halutaan erityisesti muistuttaa työhyvinvoinnin ja yrityksen menestyksen välisestä yhteydestä. Panostaminen inhimillisten resurssien hyvinvointiin on yksi suorimmista tavoista edistää yrityksen kasvua.

– Kun ihminen voi hyvin, hän tekee työnsä hyvin. Se näkyy yrityksen tuloksessa. Työntekoa kehittämällä parannetaan yrityksen tuottavuutta, siksi kannattaa huolehtia työntekijöitten hyvinvoinnista, kannustaa Ilmarisen yhteysjohtaja Jukka Welling.

Suomen iloisin yrittäjä 2016 -kilpailuun voi ilmoittaa pienyrittäjän miltä tahansa toimialalta ja ilmoittajana voi toimia kuka tahansa. Menestyksen mittarina on yrittäjän ympäristöönsä levittämä ilo ja hyvinvointi.

Paremmuus kilpailussa ratkaistaan avoimessa äänestyksessä kilpailun Facebook-sivulla. Joka vuosi yli 30 000 suomalaista on antanut kilpailun yhteydessä äänensä omalle yrittäjäehdokkaalleen.

Kilpailu on historiansa aikana nostanut esiin lukuisia upeita yrittäjätarinoita läpi koko Suomen. Vuoden 2016 kilpailun Facebook-sivuilla voi tutustua aiempien vuosien kisamenestyjien yrittäjätarinoihin.

– Kisa toi elämääni uusia ihmisiä ja kaupalle asiakkaita. Taloudellista hyötyä sain toki myös, mutta sydämeni sai vielä enemmän. Asiakkaitteni loppukiri oli äänestyksen lopussa koskettavaa. Sekä Norjan että Suomen puolelta tultiin onnittelemaan ja ottamaan valokuvia, kertoo kilpailussa viime vuonna menestynyt K-market-yrittäjä Seppo Härkönen Karigasniemeltä.

Suomen iloisin yrittäjä 2016 -kilpailun säännöt

Ilmarisen Suomen iloisin yrittäjä 2016 -kilpailuun voi ilmoittaa yrittäjiä 22.3.–5.4.2016 välisenä aikana. Tämän jälkeen 3–5 tuomariston valitsemaa yrittäjää pääsevät finaaliin. Finalisteja voi äänestää 7.4. klo 9.00  -  21.4.2016 klo 10.00 välisenä aikana. Voittaja julkistetaan 25.4.2016 Ilmarisen Työpaikkanaurajat-sivulla Facebookissa. Kilpailuun voivat osallistua kaikki suomalaiset pienyrittäjät, jotka työllistävät 1–10 henkilöä.

Kuka tahansa voi ilmoittaa pienyrittäjän mukaan kilpailuun tai äänestää suosikkiyrittäjäänsä. Myös useampaa kuin yhtä pienyrittäjää voi äänestää. Tarkemmat kilpailusäännöt löytyvät kisasovelluksesta.

Yrittäjäehdokkaita voi ilmiantaa ja ilmoittaa mukaan Ilmarisen Työpaikkanaurajat-sivulla Facebookissa.

Tutustu myös vuoden 2015 iloisimpaan yrittäjään Mikko Lipposeen.