ISOKRISTIINAN LAAJENNUSHANKE ON VUODEN 2016 KAUPPAKESKUSTEKO

6.4.2016
|
Tiedote
image

Suomen Kauppakeskusyhdistyksen järjestämän Vuoden kauppakeskusteko 2016 -kilpailun voittaja on IsoKristiinan laajennus- ja uudistushanke. Lappeenrannassa sijaitsevan kauppakeskus IsoKristiinan omistavat Ilmarinen ja Citycon.

Yli kaksi vuotta kestäneen remontin aikana IsoKristiinan vanha osa uudistettiin täydellisesti ja samalla kauppakeskusta laajennettiin.  Uudistettu IsoKristiina avattiin kahdessa vaiheessa toukokuussa ja syyskuussa 2015.  

Kauppakeskuksessa on nykyisin 80 erilaista myymälää ja palvelua, Finnkinon elokuvateatteri ja monipuolinen ravintolamaailma.  IsoKristiinan erikoisuus on, että sen sisälle sijoittuu kokonaisuudessaan Lappeenrannan uuden kaupunginteatterin tilat. Kauppakeskuksesta on lisäksi suora sisäyhteys naapurissa olevaan hotelli Lappeeseen.

Palkintoraadin perusteluissa kiitosta sai IsoKristiina-projektin ainutlaatuisuus sekä yhteistyö paikallisten toimijoiden kanssa.  Raadin mukaan ”uudistamisessa on huomioitu esimerkillisen vahvasti paikallisia tarpeita ja kulttuuria ottamalla kaupunkilaiset alusta alkaen tiiviisti mukaan projektiin. Nyt IsoKristiina voi ylpeillä poikkeuksellisella kokonaisuudella, johon laajan kauppa- ja palvelutarjonnan lisäksi yhdistyvät saumattomasti myös Lappeenrannan kaupunginteatteri sekä hotelli Lappee.”

– Ilmarinen toi hankkeeseen oman kokemuksensa pitkäaikaisena kiinteistöomistajana. IsoKristiinassa on konseptin lisäksi panostettu toiminnallisuuteen ja ympäristötehokkuuteen. Kokonaisuus syntyi hyvässä yhteistyössä Cityconin kanssa. Meitä ilahduttaa, että työmme miellyttää palkintoraadinkin silmää, sanoo Ilmarisen kiinteistöjohtaja Tomi Aimonen.

Vuoden kauppakeskusteko -kilpailu järjestetään vuosittain.  Kilpailun voitti edellisenä vuonna Porin Puuvilla.  Myös sen omistaa Ilmarinen yhdessä kiinteistösijoitusyhtiö Renor Oy:n kanssa.

Lisätietoja:

Tomi Aimonen, kiinteistöjohtaja, puh. 050 366 7501