ILMARINEN JA H2H PERFORMANCE: MOBIILISOVELLUKSELLA PAREMPI VIRE TYÖELÄMÄÄN

23.8.2016
|
Tiedote
image

Ilmarinen ja H2H Performance Oy aloittavat yhteistyön. Yhteistyön tuloksena syntyy älypuhelimiin uusi sovellus, joka virittää suomalaiset parempaan elämään.

Ilmarinen ja H2H Performance julkaisevat syksyllä yhteisen Parempi vire -sovelluksen, joka auttaa työntekijöitä ja yrityksiä energisoitumaan ja tehostamaan toimintaa. Älypuhelimissa toimiva sovellus tukee henkilöstön työkykyä ja sen kehityksen seuraamista sekä mittaamista. Sovellus parantaa työn tuottavuutta ja on yksilölle hauska ja motivoiva tapa pitää huolta omasta hyvinvoinnista.

H2H Performance Oy syntyi viime vuonna ohjelmistoyhtiö HeiaHeian ja valmennusyhtiö Hintsa Performance Oy:n fuusiossa.

– Monet käyttävät puhelimissaan HeiaHeian palvelua, joka motivoi liikkumaan ja auttaa samalla seuramaan omaa kehitystä. Maailmankuulun lääkärin Aki Hintsan yritys toi mukaan kokonaisvaltaisen, ihmisten hyvinvointiin keskittyvän osaamisen. Ilmarinen puolestaan tuo yhteistyöhön mittavan käytännön kokemuksemme työkykyjohtamisesta ja työhyvinvoinnista. Lähdemme innoissamme tekemään yhteistyötä H2H Performancen kanssa ja rakentamaan uudenlaisia ja energisoivia palveluita asiakkaillemme, sanoo Ilmarisen kehitysjohtaja Pekka Puustinen.

– Ilmarisen ja H2H Performancen yhteistyön tavoitteena on ymmärtää paremmin ihmisten arkipäivää ja samalla yritysten työhyvinvoinnin tilaa sekä tarjota välineitä hyvinvoinnin parantamiseen niin henkilökohtaisella kuin yrityksenkin tasolla. Sovelluksen avulla viemme hyvinvoinnin seuraamisen ja kehittämisen yritysten henkilöstön arkipäivään, H2H Performancen toimitusjohtaja Jussi Räisänen sanoo.

H2H Performancella on palveluissaan kattava, jatkuvasti kehittyvä valikoima harjoitusohjelmia, opetusvideoita ja ammattikohtaista opastusta. Ilmarisen ja H2H:n Parempi vire -sovellus hyödyntää olemassa olevia sisältöjä ja samalla sovellukseen luodaan aivan uutta, Ilmarisen asiakkaille sopivaa sisältöä, kuten harjoitteita, kyselyitä ja opastuksia.

– Ilmarisen ja H2H Performancen sovellusta pilotoidaan tänä syksynä, ja ensi vuonna Parempi vire -palvelua tarjotaan osana Parempaa työelämää -työkykypalvelujamme entistä laajemmalle joukolle asiakkaitamme,Ilmarisen palvelujohtaja Mika Paananen kertoo.

Parempi vire -palvelu tekee työkykyjohtamisesta digitaalista ja tuottaa jatkossa Ilmarisen Parempaa työelämää -ohjaamoon reaaliaikaista kuvaa yritysten työkyvyn tasosta.

– Työkyvyn kehittämisestä tulee Parempi vire -palvelun avulla myös yhteisöllistä: henkilöstö voi kannustaa ja energisoida toisiaan ja parantaa yhteistä hyvinvointia hauskalla tavalla, Mika Paananen kuvailee.

– Näen, että Ilmarisen rooli on olla valmentaja, joka sparraa yrityksiä kohti parempaa työelämää. Visioni on, että muodostamme yhteistyökumppaniemme kanssa eräänlaisen suomalaisen työelämän laboratorion, josta nousee parhaat ja käyttökelpoisimmat ideat. Asiakkaidemme menestys on Ilmarisen onnistumisen tärkeimpiä mittareita, tiivistää Pekka Puustinen.

Lisätietoja:
Mika Paananen, palvelujohtaja, Ilmarinen, 050 577 9431
Pekka Puustinen, kehitysjohtaja, Ilmarinen, 040 839 0813
Jussi Räisänen, toimitusjohtaja, H2H Performance Oy, 050 386 6550,