SUOMEN ILOISIN YRITTÄJÄ 2016 -TITTELI ÄKÄSLOMPOLOON

25.4.2016
|
Tiedote
image

Ilmarisen Suomen iloisin yrittäjä 2016 -kilpailun voittajaksi valittiin huimalla äänten enemmistöllä Sampo Kaulanen, 37, Äkäslompolosta. Kilpailuun osallistui äänestämällä tai yrittäjiä kisaan ehdottamalla tänäkin vuonna lähes 30 000 suomalaista.

Suuren suosion jälleen saanut Suomen iloisin yrittäjä -kilpailun finaaliäänestys on päättynyt ja kilpailun voittajaksi selviytyi äkäslompololainen Sampo Kaulanen. Sampo kiertää yrityksissä ja yhteisöissä esiintymässä Hillopäällikkö-toiminimensä kautta, mutta parhaiten hänet tunnetaan Jounin Kauppa Oy:stä, jonka osakas hän on. Sampo sai finaaliäänestyksessä huimat yli 5 300 ääntä.

”Kilpailun voitto tuntuu todella hyvältä ja tuo iloista mieltä. Äänestäjille iso kiitos. Olen otettu”, kommentoi Sampo kisavoittoaan tuoreeltaan.

Sampo pitää yrittäjänä olemisessa parhaansa sitä, että valinnat saa tehdä itse ja myös kantaa niistä vastuun. Työntekijöilleenkin hän antaa vapaat kädet ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön. Sampo uskoo vastuun motivoivaan ja työviihtyvyyttä lisäävään voimaan.

Sampo Kaulanen saa Suomen iloisin yrittäjä 2016 -tittelin vuodeksi käyttöönsä ja diplomin seinälleen. Lisäksi voittaja saa yritykselleen 1 500 euron arvoisen palkinnon työniloa tuottamaan.

Muut tämän vuoden kilpailun finalistit olivat Suvi Korhonen, Noora Kähkönen ja Tiina Naukarinen Imatralta, Sanna Leinonen Vihdistä, Harri Teperi ja Janne Teperi Lohjalta sekä Titta Valtonen Lappeenrannasta.

”Haluamme onnitella Sampoa voitosta. Hän on menestyvä yrittäjä ja upea esimerkki siitä, millainen vaikutus yhdellä ihmisellä voi olla työssä viihtymiseen ja kanssaihmisten hyvinvointiin”, kertoo Ilmarisen markkinointipäällikkö Mari Merilampi.

Työhyvinvointi on suora tapa edistää yrityksen kasvua

Tämän vuoden kilpailun yhteydessä Ilmarinen halusi muistuttaa työhyvinvoinnin ja yrityksen menestyksen välisestä yhteydestä. Työntekijöiden hyvinvointiin panostaminen on yksi suorimmista tavoista edistää yrityksen kasvua.

Suomen iloisin yrittäjä -kilpailun tavoitteena on palkita ja nostaa esiin pienyrittäjiä, jotka pitävät huolta positiivisesta työilmapiiristä ja tuovat iloa asiakkailleen. Kilpailun avulla halutaan jakaa tunnustusta maamme tuhansille pienyrittäjille, niille arjessa usein vähälle huomiolle jääville sankareille, jotka valaisevat persoonallaan monien ihmisten päivää.

Lue voittajan esittely Facebookista 

Lisätietoja
- Markkinointipäällikkö Mari Merilampi, 010 284 2529 / 050 539 8599, mari.merilampi@ilmarinen.fi
- Facebook / Työpaikkanaurajat