TARKISTA NYT UUSI TYÖELÄKEOTTEESI

19.5.2016
|
Uutinen
image

Ilmarisen asiakkaana voit nyt tarkistaa uuden työeläkeotteesi verkkopalvelussamme. Otteessa ovat mukana tiedot vuoden 2015 loppuun saakka eläkettäsi kartuttaneista ansioista.

Työeläkeote sisältää tiedot työskentelystäsi yksityisellä ja julkisella työnantajalla sekä yrittäjänä ja siitä kertyneestä eläkkeestä. Otteella näkyy myös eräiden sosiaalietuuksien (esim. äitiysraha, sairauspäiväraha) ja opiskelun perusteella kertynyt eläke vuodesta 2005 eteenpäin. Kun työsuhteesi näkyy eläkeotteessasi juuri sellaisena kuin pitääkin, tiedät että työnantajasi on huolehtinut eläketurvastasi.   

Tarkista työeläkeote huolellisesti

Työeläkeote on syytä tarkistaa vuosittain, jotta eläkkeeseesi vaikuttavat tiedot ovat kunnossa, kun jäät aikanaan eläkkeelle. Apuna tarkistuksessa voit käyttää työtodistuksia ja vuosittaisia palkkalaskelmia. Jos huomaat tiedoissa puutteen tai virheen, voit tehdä korjauspyynnön helposti verkossa. Selvitämme pyynnöstäsi ansiotietoja kuudelta viimeiseltä vuodelta.

Eläkeotteeseesi tutustut helpoiten verkossa, jossa voit tarkistaa sen milloin tahansa. Paperinen työeläkeote postitetaan sen sijaan vain joka kolmas vuosi.

Päivitämme eläkeotteesi kerran vuodessa, joka kevät.  

Laske eläkeuudistuksen mukainen arvio eläkkeestäsi

Vuoden 2017 eläkeuudistus muuttaa eläkelajeja, karttumia ja ikärajoja.

Ilmarisen sähköisessä palvelussa voit laskea uuden lainsäädännön mukaisesti arvioidun eläkeikäsi sekä vanhuuseläkkeesi määrän eläkelaskureillamme. Palvelustamme saat myös arvion osittaisen vanhuuseläkkeesi sekä sen jälkeisen vanhuuseläkkeesi määrästä.

Lisätietoa työeläkeotteesta

Siirry verkkopalveluumme