ILMARINEN MUKANA VASTUULLINEN KESÄDUUNI -KAMPANJASSA

22.2.2016
|
Uutinen

Ilmarinen on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jossa halutaan kasvattaa nuorten työmahdollisuuksia ja haastaa työnantajat tarjoamaan nuorille enemmän ja parempia kesätöitä. Ilmarisessa on tänä kesänä avoinna useita kymmeniä kesätyöpaikkoja, joihin haetaan eri alojen opiskelijoita ja innokkaita nuoria.

Ilmarinen halusi lähteä mukaan Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan, koska työeläkeyhtiöllä on suuri vastuu myös tulevaisuuden työntekijöistä.

− Olemme merkittävä toimija yhteiskunnassa. Edistämme hyvää arkea työpaikoilla ja varmistamme, että lähes miljoona suomalaista saavat työstä ansaitsemansa eläkkeen. Tämä vastuu kantaa kauas – myös vasta työelämään astuviin nuoriin, sanoo Ilmarisen toimitusjohtaja Timo Ritakallio, joka toimii koko kampanjan suojelijana.

Ilmarinen avaa tänä kesänä useita kymmeniä kesätyöpaikkoja, jotka kattavat koko talon niin kuntoutuksesta sijoitukseen.

− Meillä työskentelee hyvin laaja kirjo eri alojen ammattilaisia. Osallistumalla kampanjaan haluamme myös näyttää, miten monipuolinen työympäristö työeläkevakuutusyhtiö on.

Kampanjaan osallistuvat yritykset sitoutuvat samalla vastuullisen kesäduunin periaatteisiin, joita ovat muun muassa kunnollinen perehdytys, tasavertainen kohtelu ja kohtuullinen palkka. Timo Ritakallio kertoo, että Ilmarisessa on aina kohdeltu kesätyöntekijöitä tasavertaisina.

− He ovat meille erittäin tärkeitä - hehän pitävät pyörät pyörimässä ja huolehtivat asiakkaistamme sillä aikaa, kun me vakituiset lomailemme. Hyvä perehdytys, työympäristö ja -välineet kuuluvat kesätyöntekijälle yhtä itsestään selvästi kuin muillekin työntekijöille.

Ilmarinen tule rekrytoimaan eri-ikäisiä ja erilaisilla koulutustaustalla varustettuja kesätyöntekijöitä. Yhteistä haettaville kesätyöntekijöille on, että heillä olisi innokas, eteenpäin pyrkivä asenne ja halu viedä Ilmarista eteenpäin.

− Työyhteisön energisoiminen on tärkeä osa tuoretta strategiaamme. Haluamme, että ihmiset viihtyvät työssään ja osallistuvat aktiivisesti sen kehittämiseen. Tässä kesätyöntekijöiden tuoreella asenteella voi olla merkittävä rooli.

− Toivomme, että tulevat kesäduunarimme tarkastelevat Ilmarista myös kriittisin silmin, kertovat näkemyksistään ja näin onnistuvat tekemään yhtiöstämme ketterämnän ja innovatiivisemman. Teemme myös parhaamme, että kesän jälkeen nämä henkilöt myös kertovat hyvää Ilmarisesta, Ritakallio lupaa.

Kesätyöpaikkoja julkaistaan helmi-maaliskuun ajan. Katso kaikki Ilmarisen kesätyöpaikat.

Lisätietoja
Timo Ritakallio, toimitusjohtaja, toimitusjohtaja, p. 0500 536 346

Päivi Sihvola, viestintä- ja henkilöstöjohtaja, p. 040 757 4992