Esimies: Paranna kokonaishyvinvointiasi verkkokurssillamme

29.12.2017
|
Uutinen
image

Pienillä päivittäin tehtävillä valinnoilla on merkittävä vaikutus jaksamiseen, hyvinvointiin ja suorituskykyyn sekä työssä että myös vapaa-ajalla. Esimies, ota paremman elämän opit käyttöön Paranna kokonaishyvinvointiasi -verkkokurssilla. Kurssin sisältö on tuotettu yhteistyössä Hintsa Performancen kanssa.

Paranna kokonaishyvinvointiasi -verkkokurssilla näet, mistä elementeistä hyvinvointi koostuu. Kurssin sisältö kiteytyy Hintsa Performancen kehittämään Circle of Better Life -malliin, joka muodostuu kuudesta eri osa-alueesta: ravinnosta, liikunnasta, palautumisesta, henkisestä energiasta, yleisestä terveydentilasta ja biomekaniikasta. Lisäksi kokonaishyvinvoinnin ytimessä ovat identiteetti, merkityksellisyys ja elämänhallinnan tuntemukset – kuka olet ja mitä haluat elämältäsi.

Verkkokurssilla käymme läpi Circle of Better Life -ympyrän osa-alueet keskeisten kysymysten avulla. Tavoitteena on löytää ne kokonaisuudet, joita muokkaamalla parannat kokonaishyvinvointiasi eniten.

Askeleita kokonaishyvinvoinnin parantamiseen  

  1. Tartu aktiivisesti tämänhetkisiin terveyshuoliisi.
  2. Tunnista henkilökohtaiset terveysriskisi, ja tee proaktiivisesti asioita, joilla vähennät niiden toteutumista.
  3. Noudata terveellisiä elämäntapoja: nuku ja liiku riittävästi, syö terveellisesti, huolehdi riittävästä palautumisesta ja henkisestä tasapainosta.
  4. Tee asioita, joista nautit, ja joista saat energiaa!

Verkkokurssin löydät Valmentamosta, Johtamisen mestarin -koulutuskokonaisuuden Menestystä uudistumiskykyä johtamalla -osion alta. Se on tarkoitettu kaikkien esimiesten käyttöön. Yrityksesi Valmentamon pääkäyttäjä antaa sinulle oikeudet Johtamisen mestari -oppimisympäristöön. Johtamisen mestari on maksuton asiakasetu. Valmentamon pääkäyttäjäksi rekisteröidyt täältä.