Ilmarinen ehdolla Vuoden pääomasijoittajaksi

15.12.2017
|
Uutinen
image

Ilmarinen on valittu ehdokkaaksi Private Equity International -julkaisun järjestämässä kilpailussa, jossa palkitaan vuoden parhaita pääomasijoittajia.

Ilmarinen on ehdolla EMEA-alueella eli Euroopassa, Lähi-idassä ja Afrikassa toimivien instituutiosijoittajien sarjassa (EMEA Limited Partner of the Year).

Olemme otettuja siitä kunniasta, että olemme päässeet ehdolle tähän toimialan arvostamaan kilpailuun. Tämä on hieno tunnustus pitkäjänteisestä ja tuloksellisesta pääomasijoitustoiminnasta, sanoo Ilmarisen pääomasijoituksista vastaava johtaja Mikko Räsänen.

Muut ehdokkaat sarjassa ovat hollantilainen APG Asset Management, tanskalainen ATP Private Equity Partners sekä brittiläinen Stonehage Fleming.

Vuoden pääomasijoittajan valinta tapahtuu verkkoäänestyksellä. Äänestää voi kuka tahansa työpaikan sähköpostiosoitteesta (hotmail-, gmail- tai muu vastaava yksityiskäyttöön tarkoitettu sähköpostiosoite ei kelpaa). Äänestää voi vain yhden kerran ja omaa yhtiötä ei voi äänestää. Äänestämään pääset tästä

Äänestysaikaa on tammikuun 5. päivään asti ja tulokset julkistetaan maaliskuussa 2018.

 

Lisätietoa kilpailusta Private Equity Internationalin verkkosivuilla.

Aihepiiri
Sijoitukset