ILMARINEN ETSII SUOMEN ILOISINTA YRITTÄJÄÄ

31.3.2017
|
Tiedote
image

Tunnetko Suomen iloisimman yrittäjän? Vai oletko sinä yrittäjä, joka omalla työllään, asenteellaan ja ammattitaidollaan jättää asiakkaalle kohtaamisesta hyvän mielen?

Ilmarinen käynnistää jo neljännen kerran Suomen iloisin yrittäjä -kisan.

Kilpailun tavoitteena on palkita ja nostaa esiin pienyrittäjiä, jotka pitävät huolta positiivisesta työilmapiiristä ja tuovat erityistä iloa asiakkailleen. 

Työssä viihtyminen ja työhyvinvointi ovat jaksamisen ja työelämän laadun kannalta merkittäviä tekijöitä. Suomen iloisin yrittäjä -kilpailu edistää tänäkin vuonna työpaikkojen parempaa arkea ja jakaa työnsankareille ansaitun kiitoksen.

– Suomalaiset ovat nykyään entistä kiinnostuneempia yrittäjyydestä. Tämän hyvänmielen kisan kautta haluamme nostaa esiin yrittämisen iloisia puolia ja mahtavia tyyppejä eri ammateissa. Kisan jokainen vuosi on ollut menestys, ja olemme tavoittaneet hienoja yrittäjiä läpi koko Suomen! Yhteisöllinen kilpailu on kirvoittanut Facebookissa hienoja keskusteluja ja toisten tsemppausta, sanoo Ilmarisen markkinointipäällikkö Mari Merilampi.

Kilpailun yhtenä tarkoituksena on tuoda esiin työhyvinvoinnin ja yrityksen menestyksen välinen yhteys. Fakta on, että työntekijöiden hyvinvointi korreloi yrityksen tulokseen. Yrittäjien hektisessä arjessa omasta hyvinvoinnista huolehtiminen jää liian usein kiireen jalkoihin.

– Me haluamme Ilmarisessa erityisesti kiinnittää huomiota yrittäjien työkyvystä huolehtimiseen jo pelkästään siitä syystä, että yli 60 000 yrittäjää on valinnut Ilmarisen työeläkevakuuttajakseen. Parempi työkyky ehkäisee ennenaikaista työkyvyttömyyttä ja luo pidempiä työuria. Ilmarinen tarjoaa nyt myös kaikille asiakkailleen uuden Parempi vire -mobiilipalvelun, joka tukee ja parantaa yrittäjien ja työntekijöiden työkykyä sekä kokonaishyvinvointia, Mari Merilampi kertoo.

Suomen iloisin yrittäjä 2017 -kilpailuun voi kuka tahansa ilmiantaa pienyrittäjän miltä tahansa toimialalta. Kilpailu ratkaistaan avoimessa äänestyksessä kisan omalla Facebook-sivulla, jossa voi käydä antamassa äänen suosikilleen. Kilpailu on historiansa aikana nostanut esiin lukuisia upeita suomalaisia yrittäjätarinoita. Joka vuosi yli 30 000 suomalaista on antanut kilpailun yhteydessä äänensä omalle yrittäjäehdokkaalleen.

Suomen iloisin yrittäjä 2017 -kilpailun säännöt

Ilmarisen Suomen iloisin yrittäjä 2017 -kilpailuun voi ilmoittaa yrittäjiä 30.3.–18.4.2017 välisenä aikana. Tämän jälkeen tuomaristo valitsee finaaliin 3–5 yrittäjää perustuen yleisön antamiin ääniin ja omaan arvioonsa. Finalisteja voi äänestää 20. –27.4.2017 välisenä aikana. Voittaja julkistetaan 2.5.2017.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki suomalaiset pienyrittäjät, jotka työllistävät 1–10 henkilöä. Kuka tahansa voi ilmoittaa pienyrittäjän mukaan kilpailuun tai äänestää suosikkiyrittäjäänsä.

Yrittäjäehdokkaita voi ilmoittaa mukaan ja äänestää Ilmarisen Työpaikkanaurajat-sivulla Facebookissa osoitteessa: www.facebook.com/tyopaikkanaurajat. Myös useampaa kuin yhtä pienyrittäjää voi äänestää. Tarkemmat kilpailusäännöt löytyvät kisasovelluksesta.

Lisätietoja kisasta:
Markkinointipäällikkö Mari Merilampi/Ilmarinen, p. 050 539 8599, mari.merilampi@ilmarinen.fi

www.facebook.com/tyopaikkanaurajat

www.ilmarinen.fi/suomeniloisinyrittaja