Luvassa parempaa Duunikuntoa!

18.10.2017
|
Uutinen
image

Ilmarinen jatkaa yhteistyötä MTV:llä esitettävän Duunikunto-sarjan kanssa. Maikkarin Huomenta Suomen yhteydessä 19.10. alkaen esitettävässä sarjassa seurataan viiden ihmisen ja heidän työyhteisöjensä matkaa kohti parempaa työkykyä. Myös Ilmarisen Parempi vire -mobiilisovellus on mukana ohjelmassa.

Ilmarinen on taas yksi pääyhteistyökumppaneista Duunikunto-sarjassa. Duunikunto kannustaa työelämän pyörteissä painivia ihmisiä parempaan vireeseen.

Miten syön oikein kiireisen arjen keskellä? Mikä on riittävä määrä unta? Duunikunnon ideana on parantaa yksilön kokonaishyvinvointia ja työkykyä. Ohjelmassa kerrotaan mm. oikeanlaisen ruoan, liikunnan sekä henkisten harjoitusten vaikutuksesta työkykyyn ja hyvinvointiin inspiroivien mentorien avulla.

Matka kohti parempaa työkykyä

Duunikunto -ohjelman esitykset starttaavat Huomenta Suomessa torstaina 19.10. kello 8:05. Ohjelmaan osallistujilla on omaan työkykyyn liittyviä haasteita, joihin haetaan yhdessä apua.

Henkilöt ovat töissä eri aloilla ja eri yrityksissä. Ohjelman aikana osallistujat saavat työkykyä parantavaa fyysistä ja mentaalista valmennusta sekä omaan henkilökohtaiseen työkykyhaasteeseensa liittyvää tukea. Vinkkejä saavat myös osallistujien työyhteisöt.

Duunikuntolaiset pitävät ”Duunikunto-päiväkirjaa” harjoittelustaan Ilmarisen Parempi vire -sovelluksen avulla. Parempi vire on Ilmarisen yksilön ja työyhteisön kokonaishyvinvoinnin parantamiseen kehitetty mobiilisovellus.

Ohjelmaa juontaa aurinkoinen Heidi Sohlberg ja hänen tukenaan toimivat vakioasiantuntijoina mm. kuntovalmentaja Joni Jaakkola, ravintoasiantuntija Patrik Borg ja Ilmarisen työhyvinvointipäällikkö Merja Luukkonen.

─ Sarjan tavoitteet liittyvät tiivisti myös Ilmarisen tavoitteisiin: tuemme työkykyä, tuottavuutta sekä menestystä yrityksissä ja siten tuotamme parempaa työelämää kaikille suomalaisille, sanoo Ilmarisen viestintä- ja markkinointijohtaja Vappu Aura.

Duunikuntoa lähetetään yhteensä kymmenen noin 15 minuutin pituista jaksoa. Jaksot uusitaan ja ne myös löytyvät Maikkarin Katsomosta

Katso: Duunikunto, MTV Huomenta Suomi, torstaina 19.10. kello 8:05. Uusinnat maanantaisin kello 6 aamulla.

Duunkikunto-klippejä löydät myös Ilmarisen YouTube-kanavalta.