PAREMPAA TYÖELÄMÄÄ -OHJAAMO: VERTAILE, ENNUSTA JA SUUNNITTELE - JOHDA TYÖKYKYRISKIÄ REAALIAIKAISESTI

9.2.2017
|
Uutinen
image

Ilmarisen Parempaa työelämää -palvelujen tavoitteena on alentaa ja ennaltaehkäistä asiakasyritystemme työkyvyttömyysriskiä sekä parantaa työelämän laatua. Tärkeä osa palvelukokonaisuutta on Parempaa työelämää -ohjaamo, joka tekee yrityksen työkyvyttömyysriskistä ennustettavampaa ja helpommin johdettavaa.

– Ohjaamo on tehokas työväline työkyvyn johtamiseen reaaliaikaisen tiedon perusteella. Ohjaamossa voi katsoa, vertailla, ennustaa ja suunnitella yrityksen työeläkevakuutusmaksuun ja työkyvyttömyysriskiin liittyviä tietoja. Nyt olemme kehittäneet ja laajentaneet ohjaamon näkymää, jotta konserniasiakkaamme saavat helposti kokonaiskuvan koko yhtymän tilanteesta. Myös mahdolliset yritysjärjestelyt huomioidaan näkymässä. Ohjaamo tekee siis nyt myös isompien asiakkaidemme liiketoiminnan ja etenkin kustannusten johtamisesta entistä helpompaa, työhyvinvointijohtaja Kati Huoponen kertoo.

Parempaa työelämää -ohjaamossa voit tarkistaa yrityksesi maksuluokan ja sen vaikutuksen vakuutusmaksuun. Saat palvelusta myös arvion maksuluokan kehityksestä ja siihen vaikuttavista tekijöistä. Ohjaamosta saat selkeän näkymän yrityksen ammatillisen kuntoutuksen tilanteeseen ja työkyvyttömyyseläkkeiden määrään sekä myös kattavasti tilastoja kuntoutustarpeen taustalla vaikuttavista sairauksista.

Parempaa työelämää -ohjaamo tuottaa liiketoiminnalle helposti hyödynnettävää vertailutietoa muiden saman toimialan yrityksiin nähden. Palvelu on käytössä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. 

Parempaa työelämää -palveluita kehitetään jatkuvasti asiakkaiden kanssa. Jatkossa verkkopalveluun piirtyy entistä tarkempi työkykyjohtamisen kokonaiskuva, ja asiakkaamme saavat kaikki työkykyyn liittyvät digitaaliset palvelut yhdestä paikasta.

– Työelämä muuttuu hurjaa vauhtia ja se näkyy myös asiakasyritysten ongelmissa ja kehittämiskohteissa. Haluamme kuunnella asiakkaita herkällä korvalla ja kehittää yhdessä heidän kanssaan palveluitamme ja osaamistamme. Palveluitamme kehitämme yhdessä asiakkaiden kanssa esimerkiksi Wauhdittamossa ja työelämän kehittymistä mietimme Tulevaisuuden työpaikka -projektissa, Kati Huoponen kertoo.

Kiinnostuitko Parempaa työelämä -ohjaamosta? Tutustu palveluun ja ota meihin yhteyttä!

Tutustu myös muihin Parempaa työelämää -kokonaisuutemme palveluihin: