Kuukauden teko paremman työelämän puolesta - Suomen Messulogistiikan Power nap -päiväunet

12.9.2017
|
Uutinen
image

Juhlistamme satavuotiasta Suomea keräämällä sata tekoa paremman työelämän puolesta. Tavoitteenamme on tehdä työelämän hyvät käytännöt näkyviksi ja jakaa ne avoimesti kaikkien käyttöön, jotta suomalainen työelämä olisi maailman parasta. Tämän kuukauden tekona on Suomen Messulogistiikan Power nap -päiväunet.

Väsymys on kurja kaveri ja pahinta on, kun väsymys iskee kesken työpäivän. Miten ihanaa olisi vain sulkea silmänsä, heittäytyä hetkeksi unen hellään huomaan ja herätä sitten taas virkeänä työntouhuun. Pelkkää toiveunta? Ei välttämättä.

Suomen Messulogistiikka Oy on ottanut käyttöön Power nap -päiväunet eli voimanokoset. Erika Koski Suomen Messulogistiikalta kertoo, että 10-15 minuutin päiväunet poistavat tehokkaasti stressiä ja pitävät työilmapiirin positiivisena sekä pirteänä.

Ajatus Power napeistä ei ole Erikalle suinkaan uusi, vaan päikkärit tulivat hänelle tutuiksi jo opiskeluaikana. Hyväksi havaittu keino lisätä luovia ideoita oli luontevaa kuljettaa mukana ja tuoda osaksi työyhteisön hyvinvointia.

– Kaikissa organisaatioissa suhtautuminen päiväuniin ei välttämättä ole kovin positiivista, mutta meidän organisaatiossamme niitä on suosittu jo pitkään, kertoo Erika.

Osallistu ja voita!

Onko sinun työpaikallasi käytäntöjä, jotka lisäävät hyvinvointia tai yhteishenkeä? Jaa ne meille ja muille. Sata ensimmäistä teon ilmoittajaa pääsee leffaan kaverin kanssa.

Teot voivat olla suuria tai pieniä, hyväksi havaittuja käytäntöjä tai kehitysideoita. Teot kerätään kampanjasivustolle www.ilmarinen.fi/100tekoa, josta kuka tahansa voi käydä poimimassa vinkkejä omaan työyhteisönsä kehittämiseen sekä äänestää suosikkitekoaan. 

Arvomme äänestäjien kesken joka kuukausi Polar Loop -aktiivisuusranneke. Parhaat teot palkitaan vuoden lopussa työyhteisöille räätälöidyillä työhyvinvointipäivillä.

Osallistu ja voita osoitteessa www.ilmarinen.fi/100tekoa