YLI 100 TYÖPAIKKAA HAKI MUKAAN UUDISTUMAAN

17.2.2017
|
Uutinen
image

Tulevaisuuden työpaikka -projektin hakuaika päättyi 16.2. ja hakijamäärä ylitti kaikki odotukset.

Ilmarisen, Sitran ja HENRY ry:n Tulevaisuuden työpaikka -projekti on mahdollisuus 50 erilaiselle työpaikalle ryhtyä tuumasta toimeen ja kehittää huippuammattilaisten avulla toimivat työkalut oman työpaikan uudistumiseen – ilmaiseksi. Projektin hakuajan umpeutuessa torstaina 16. helmikuuta hakemuksia oli tullut 110 kappaletta.

– Olemme erittäin positiivisesti yllättyneitä! Tämä kertoo selvästi siitä, että työpaikoilta löytyy paljon intoa pohtia oman työpaikan tulevaisuutta, uudistua ja pysyä yhä kiihtyvässä työelämän muutoksessa mukana, sanoo projektia vetävä Saara Rimon Sitrasta.

Valinnoista ilmoitetaan kaikille mukaan hakeneille työpaikoille 1.3. mennessä

Mukaan valitaan 50 toisistaan mahdollisimman paljon poikkeavaa työpaikkaa painottaen toimialojen monipuolisuutta, maantieteellistä sijaintia, organisaatioiden kokoa ja ennen kaikkea erilaisia uudistumistavoitteita. Näin saadaan jakoon hyvä kokonaisuus erilaisia uudistamisen työkaluja kaikille työpaikoille.

– Olen todella iloinen, että mukaan on ilmoittautunut näin monta hienoa organisaatiota! Olen varma, että sekä työntekijät että työnantajat tarvitsevat uusia valmiuksia digitalisaation ja työelämän nousevien trendien haltuunottoon. Jatkuva kyky uudistua on elinehto yritysten ja koko Suomen kilpailukyvylle. Samalla täytyy pitää huolta työntekijöiden jaksamisesta, sanoo Ilmarisen työhyvinvointijohtaja Kati Huoponen.  

Mukaan valitut työpaikat työskentelevät Boot Camp -työpajoissa maalis-huhtikuun ajan ympäri Suomen.

Kaikki kiinnostuneet työpaikat – myös ne, jotka eivät mahdu 50 mukaan valitun työpaikan joukkoon – kutsutaan mukaan projektin huipentumiseen 4. toukokuuta.

Sitra, Ilmarinen ja HENRY ry kiittävät kaikkia mukaan hakeneita työpaikkoja sekä Tulevaisuuden työpaikka -projektin lipunkantajia!

Miten sinä tai yrityksesi pärjää tulevaisuuden työelämässä? Testaa oma valmiutesi Future Score-testillä!

Kysy lisää!

  • Saara Rimon, asiantuntija, Työelämän taitekohdat -avainalue, Sitra, saara.rimon@sitra.fi p. 050 502 788
  • Kati Huoponen, työhyvinvointijohtaja, Ilmarinen, kati.huoponen@ilmarinen.fi, p. 050 577 9089
  • Marita Salo, toiminnanjohtaja, HENRY ry, marita.salo@henry.fi p. 050 434 7492