Ihmisiä kävelemässä sisään Kauppakeskus Karuselliin.
Uutinen 31.10.2018

Kauppakeskus Karuselli avautuu Keravalla

Keravan keskustassa vietetään kauppakeskus Karusellin avajaisia 1.-3. marraskuuta. Moderni ja viihtyisä kauppakeskus tarjoaa kattavan kahvila- ja ravintolavalikoiman ja samalla hoituvat ruokaostokset ja monet arjen palvelut.

Kolmipäiväisissä avajaisissa on runsaasti ohjelmaa koko perheelle. Tarjolla on mm. musiikkia, teatteria, tanssi- ja liikuntanäytöksiä sekä karuselliajelua ja koko perheen pelitapahtuma. Ohjelma kokonaisuudessaan löytyy Karusellin verkkosivuilta.

Aleksintorilla Keravan ydinkeskustassa sijaitsevassa kauppakeskuksessa on 26 liiketilaa, joiden pinta-ala on yhteensä noin 5 500 m². Ilmarisen omistaman kauppakeskuksen on rakentanut SRV.

Kauppakeskuksen yhteyteen valmistuu kaksi asunto-osakeyhtiötä, joissa on yhteensä 140 vuokrattavaa huoneistoa. Aleksinpuisto eli kävelykadun puoleinen siipi valmistuu joulukuun alussa ja Aleksinkulma eli torin puoleinen siipi helmikuun alussa. Asunnot ovat kooltaan 35-84 m2 (1-4h + kt). Vapaisiin asuntoihin voi tutustua ja jättää asuntohakemuksen verkkosivuillamme

Lisäksi kokonaisuuteen kuuluu kauppakeskuksen alla sijaitseva pysäköintilaitos, jossa on 195 pysäköintipaikkaa asukkaille ja kauppakeskuksen asiakkaille.

– Kokonaisuus tukee Keravan kehittymistä ja vahvistaa vetovoimaa tuomalla palveluja, työpaikkoja ja asuntoja kaupungin ydinkeskustaan. Kauppakeskuksen tilat on lähes kokonaan vuokrattu ja myös asunnoille on ollut paljon kysyntää palvelujen välittömässä läheisyydessä ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä, sanoo Ilmarisen listaamattomista sijoituksista vastaava johtaja Esko Torsti.

 

Lisätietoja:

 

 

Ajankohtaista

Uutinen 9.11.2023

Varaudutaan säästämällä sähköä

Vuosi sitten energian säästäminen, Astetta alemmas -kampanja ja Sähköjärjestelmän tuki -menettely olivat todella akuutteja, kun Euroopassa valmistauduttiin vakavaan sähköpulaan. Yhä edelleen energian säästäminen on tärkeää.

Varaudutaan säästämällä sähköä

Uutinen 13.9.2023

Postitalon remontti alkaa

Ilmarinen aloittaa remontin omistamassaan Helsingin Postitalossa. – Nyt on aika uudistaa ikonista rakennusta. Tuomme Postitalon uudelle aikakaudelle sen monipuolista historiaa ja sielunelämää kunnioittaen, projektipäällikkö Minna Kuutti Ilmarisesta sanoo.

Postitalon remontti alkaa

Uutinen 8.6.2023

Alankomaiden ympäristöministeri tutustui Ilmarisen Aleksanterinkatu 13:n kiertotalousratkaisuihin

– Mielestäni on upeaa, että rakennus saa uuden elämän. Olisi ehkä helpompaa purkaa rakennus ja rakentaa tilalle uusi, joka näyttää samalta kuin sadat muut rakennukset ympäri maailmaa. Tässä rakennuksessa on luonnetta, ja siellä töitä tekevät ihmiset pääsevät osaksi rakennuksen historiaa, Alankomaiden ympäristöministeri Vivianne Heijnen sanoi.

Alankomaiden ympäristöministeri tutustui Ilmarisen Aleksanterinkatu 13:n kiertotalousratkaisuihin
Lisää uutisia ja tiedotteita