Dixi-rakennus ulkoa.
Tiedote 12.11.2019

Ilmarinen myy Dixin toimistot Tikkurilassa

Tikkurilan aseman yhteydessä sijaitseva toimistokohde siirtyy kansainvälisen Patrizian omistukseen.

Dixin toimistot ovat valmistuneet vuosina 2015-2017. Toimistoissa on vuokrattavaa kerrospinta-alaa kaikkiaan 14 300 neliömetriä.

Tikkurila on yksi pääkaupunkiseudun merkittävimmistä ja voimakkaimmin kehittyvistä kaupunkikeskuksista. Rautatieaseman ja bussiterminaalin yhteyteen rakennetut toimistot hyötyvät erityisesti hyvästä saavutettavuudesta. Asemalta on nopeat junayhteydet sekä Helsingin keskustaan että Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Kaikkiaan Tikkurila on Suomen kolmanneksi vilkkain rautatieasema.

– Rakennusliike YIT oli kehittänyt Dixistä monipuolisen ja kiinnostavan kiinteistökokonaisuuden liikenteen solmukohdassa Vantaan Tikkurilassa. Ilmarinen oli alkuvaiheesta lähtien mukana sijoittajana Dixin toimisto-osuudessa koostuen kolmesta toimistorakennuksesta jotka valmistuivat vaiheittain vuosina 2014-17. Nyt oli hyvä vaihe etsiä kiinteistölle uutta omistajaa ja jatkojalostajaa. Olemme tyytyväisiä, että omistajaksi tulee arvostettu kansainvälinen kiinteistösijoittaja, sanoo salkunhoitaja Kenneth Nyman Ilmarisen kiinteistösijoituksista.

LISÄTIETOJA:

Kenneth Nyman, salkunhoitaja, Ilmarinen, p. 040 843 3272

Ajankohtaista

Uutinen 11.3.2024

Ilmarinen sijoittaa tuottavasti ja turvaavasti – Vastuullisen sijoittamisen periaatteet päivittyivät

Ilmarisen lakisääteinen tehtävä on sijoittaa eläkevarat tuottavasti ja turvaavasti. Vastuullisena sijoittajana tarkastelemme jatkuvasti sijoittamisen käytäntöjämme. Muuttunut turvallisuusympäristö vaikuttaa myös vastuullisen sijoittamisen periaatteisiin.

Ilmarinen sijoittaa tuottavasti ja turvaavasti – Vastuullisen sijoittamisen periaatteet päivittyivät
Lisää uutisia ja tiedotteita