Uutinen 1.4.2019

Ilmarinen sijoitti Onemediin

Ilmarinen on tehnyt sijoituksen terveydenhuollon tuotteita ja tukipalveluja tarjoavaan Onemediin. Onemedin omistus siirtyy yrityskaupassa konsortiolle, johon kuuluvat ruotsalainen sijoitusyhtiö Nalka Invest, eläkerahasto AP6 sekä Ilmarinen.

Onemedin edellinen omistaja on pääomasijoitusyhtiö 3i. Ilmarisen osuus Onemedista on kaupan jälkeen vajaat 10 prosenttia.

Onemed on Pohjois-Euroopan johtava terveydenhuollon tuotteita, laitteita ja tukipalveluja tarjoava kumppani. Yhtiön pääkonttori on Tukholmassa ja se toimii yhteensä 8 maassa, Suomi mukaan lukien.

– Onemedilla on vahva markkina-asema toimialallaan ja yrityksessä panostetaan palvelun laatuun, tehokkuuteen ja vastuullisuuteen. Ilmariselle tässä on kyse uudenlaisesta yhteistyöstä, jossa sijoitamme suoraan listaamattomaan yhtiöön Suomen ulkopuolella yhdessä samantyyppisten sijoittajakumppaneiden kanssa. Olemme myös kiinnostuneita laajentamaan tämän tyyppistä yhteistyötä jatkossa, sanoo Ilmarisen salkunhoitaja Ilja Ripatti.

Lisätietoja

Ilja Ripatti, salkunhoitaja, Ilmarinen p. 050 327 7327

Ajankohtaista

Uutinen 11.3.2024

Ilmarinen sijoittaa tuottavasti ja turvaavasti – Vastuullisen sijoittamisen periaatteet päivittyivät

Ilmarisen lakisääteinen tehtävä on sijoittaa eläkevarat tuottavasti ja turvaavasti. Vastuullisena sijoittajana tarkastelemme jatkuvasti sijoittamisen käytäntöjämme. Muuttunut turvallisuusympäristö vaikuttaa myös vastuullisen sijoittamisen periaatteisiin.

Ilmarinen sijoittaa tuottavasti ja turvaavasti – Vastuullisen sijoittamisen periaatteet päivittyivät
Lisää uutisia ja tiedotteita