Mietityttääkö tulorekisteri – kysy chatbotiltamme

14.1.2019
|
Uutinen

Haluamme Ilmarisessa helpottaa asiakkaidemme arkea uuden tulorekisterin kanssa. Saat tulorekisteriin liittyviin kysymyksiin vastauksia chatissa Ilmarisen asiakaspalvelurobotilta osoitteessa ilmarinen.fi/tulorekisteri.

Chatbot eli asiakaspalvelurobottimme Ilmari antaa oikean vastauksen tulorekisterikysymyksiin mihin vuorokaudenaikaan tai minä viikonpäivänä tahansa.   

Ilmari-botti on opetettu vastaamaan kaikenlaisiin tulorekisteriä koskeviin kysymyksiin. Se osaa hakea kysyjälle oikean vastauksen omasta monen sadan kysymyksen ja vastauksen tietopankistaan. Tähän hyödynnetään neuroverkkoa.  

Chatbotin toimintaa seurataan säännöllisesti. Analysoimme jatkuvasti, miten oikeaan vastaukset osuvat suhteessa kysymykseen ja muokkaamme niitä entistä täsmällisemmiksi.  Jos asiakaspalvelurobotti ei osaisi vastata kysymykseen, ohjataan kysyjä perinteiseen asiakaspalveluun. Halutessaan voi chatbotin kanssa aloitettua keskustelua myös aina jatkaa Ilmarisen asiakaspalvelun asiantuntijan kanssa arkisin klo 8 –17.   

Robotiikka auttaa asiakaspalvelussa 

Kehitämme Ilmarisessa koko ajan uusia tapoja palvella asiakkaitamme. Hyödynnämme myös robotiikkaa toimintamme sujuvoittamiseen. Käytämme ohjelmistorobotiikkaa mm. asiakastietojen ylläpidossa, ammatillisen kuntoutuksen prosessissa, eläkeasioiden taustatöissä ja asiakasviestinnän tukena. Digitalisaatio auttaa meitä asiakaspalvelussa ja tehostaa toimintaamme. 

Mikä on tulorekisteri? 

  • Tulorekisteri on kansallinen sähköinen tietokanta, joka sisältää kaikki palkka-, eläke- ja etuustiedot. 
  • Kaikki palkkailmoitukset 1.1.2019 alkaen maksetuista palkoista tehdään tulorekisteriin. 
  • Tulorekisteri koskee kaikkia palkanmaksajia: yrityksiä, yhdistyksiä, kotitalouksia ja sijaismaksajia. Myös yrittäjän itselleen maksama palkka ilmoitetaan tulorekisteriin. 
  • Tulorekisteri korvaa Ilmariseen, Verohallintoon, Kelaan ja Työttömyysvakuutusrahastoon tehtävät palkkailmoitukset. Ilmarinen saa kaikki vakuutusmaksujen ja eläkkeiden laskentaan tarvitsemansa tiedot suoraan tulorekisteristä. 
  • Löydät tulorekisterin faktat ja toimintaohjeet osoitteesta ilmarinen.fi/tulorekisteri 
 
Lue lisää  

ilmarinen.fi/tulorekisteri  
Näin meille syntyi digityökaveri – ohjelmistorobotiikan abc 
HR = Henkilöstö ja Robotit