Uutinen 26.9.2019

Palkka.fi-käyttäjänä voit nyt valita, mistä TyEL-laskusi tulee

Syyskuun puoliväliltä alkaen Palkka.fi-palvelun käyttäjät ovat voineet itse valita, lähettääkö Ilmarinen laskun TyEL-maksusta, vai muodostuvatko maksutiedot Palkka.fi-palveluun.

Valintamahdollisuus löytyy Palkka.fi:n yrityskäyttöliittymästä, ja koskee muutoksen jälkeen muodostuneita TyEL-maksuja. Valinta ei vaikuta takautuvasti jo muodostuneisiin maksuihin.

Laskutustapa valitaan Palkka.fi-palvelun Työnantajatiedot-välilehdellä, kohdassa Vakuutustiedot. Valinnan voi koska tahansa käydä muuttamassa uudelleen.

Uutta toiminnallisuutta ei ole kotitalouskäyttöliittymässä. Kotitalouksien TyEL-maksut muodostuvat edelleen Palkka.fi-palveluun, ja niitä pääsee tarkastelemaan Maksut-osiossa.

Mikä Palkka.fi?

Palkka.fi on verohallinnon ylläpitämä maksuton palkanlaskentaohjelma. Se on tarkoitettu pienille työnantajille ja kotitalouksille. Palkka.fi:ssä voi hoitaa kaiken palkanlaskentaan liittyvän kerralla. Kun ilmoitat tiedot maksamistasi palkoista palkka.fi:ssä, tiedot siirtyvät automaattisesti tulorekisteriin ja sieltä Ilmariseen.

Ajankohtaista

Tiedote 15.4.2024

Ilmarisen uudistettu suhdanneindeksi: Työntekijämäärän lasku voimistui

Työntekijämäärä laski maaliskuussa Ilmarisen suhdanneindeksiin kuuluvissa yrityksissä -2,9 prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Seuratuista toimialoista eniten laskivat henkilöstövuokraus sekä rakentaminen. Alueellisesti tarkasteltuna työntekijämäärä laski joka puolella Suomea. Uudistettuun suhdanneindeksiin mukaan laskettavat toimialat kattavat nyt valtaosan yksityisestä sektorista.

Ilmarisen uudistettu suhdanneindeksi: Työntekijämäärän lasku voimistui

Uutinen 12.4.2024

Ilmarisen suhdanneindeksi laajenee kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista

Ilmarisen vuodesta 2013 asti julkaisema suhdanneindeksi tarjoaa ajantasaista tietoa kansantalouden kehityksestä. Indeksi kuvaa yritysten työntekijämäärän muutosta edellisvuoteen verrattuna. Nyt suhdanneindeksiin mukaan laskettavat toimialat laajentuvat kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista.

Ilmarisen suhdanneindeksi laajenee kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista
Lisää uutisia ja tiedotteita