Nimitykset 16.8.2019

Nimityksiä Ilmarisessa

Katso uusimmat nimitykset.

KTM Teemu Ahonen on nimitetty sijoituslinjan absoluuttisen tuoton sijoitukset -osaston osastonjohtajaksi. Ahonen aloittaa Ilmarisessa 1.9.2019.

KTM, CEFA Berndt Barner-Rasmussen on nimitetty toiminnan suunnittelu ja seuranta -toimintoon sijoitustoiminnan tuki, tulos ja riskit -osastonjohtajaksi.

FM, SHV Mira Kauppi on nimitetty toiminnan suunnittelu ja seuranta -toimintoon liiketoiminnan tuki, tulos ja riskit -osastonjohtajaksi.

Insinööri, ylempi AMK Jani Kekarainen on nimitetty osastonjohtajaksi teknologia ja kehittäminen -linjalle. Hän toimii vakuutus- ja eläkepalveluiden liiketoiminta-alueen IT-johtajan tehtävässä.

DI Leena Kritz on nimitetty IT-johtajan tehtävään. Hän vastaa teknologia ja kehittäminen -linjan liiketoiminta-alueista asiakkuudet ja kanavat sekä työkykyriskinhallinta ja kuntoutus.

Lääketieteen tohtori, työterveyshuollon ja työlääketieteen erikoislääkäri Kari-Pekka Martimo on nimitetty johtajaksi vastuualueenaan työkykyriskien ennakointi ja tutkimus. Martimolla on myös vakuutuslääketieteen erityispätevyys. Ilmarisessa hän toimii osan työajastaan vakuutuslääkärin tehtävissä. Martimo aloittaa Ilmarisessa 9.9.2019.

DI Jaana Salmela on nimitetty osastonjohtajaksi teknologia ja kehittäminen -linjalle tuotannon- ja toimittajaohjaus -osastolle.

FM Marja Siren on nimitetty osastonjohtajaksi asiakkuudet ja kanavat -linjalle. Hän vastaa yrittäjistä ja mikroyrityksistä. Siren aloittaa Ilmarisessa 1.9.2019. 

Ajankohtaista

Uutinen 12.4.2024

Ilmarisen suhdanneindeksi laajenee kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista

Ilmarisen vuodesta 2013 asti julkaisema suhdanneindeksi tarjoaa ajantasaista tietoa kansantalouden kehityksestä. Indeksi kuvaa yritysten työntekijämäärän muutosta edellisvuoteen verrattuna. Nyt suhdanneindeksiin mukaan laskettavat toimialat laajentuvat kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista.

Ilmarisen suhdanneindeksi laajenee kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista
Lisää uutisia ja tiedotteita