Nimityksiä Ilmarisessa

31.1.2019
|
Nimitykset

Katso uusimmat nimitykset.

 

 

Tero Hakulinen on nimitetty aluepäälliköksi. Hänen toimenkuvaansa kuuluu myynti ja asiakasyhteistyö kasvukeskuksissa, vastuualueenaan Espoo ja pääkaupunkiseutu.  

 

 

FM, eMBA Päivi Jääskeläinen on nimitetty asiakkuusjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Hän johtaa asiakkuudet ja kanavat -liiketoimintalinjaa, jonka vastuulla on asiakkuuksien hoito kaikissa yrityssegmenteissä sekä myyntikanavat ja markkinointi.  

 

 

Anu Keränen, johdon ja esimiesten työnohjaaja, Business Coach sekä palvelupäällikkö/tiiminvetäjä ICT-alalta on nimitetty työkykypäälliköksi. Hänen tehtävänään on kehittää henkilöstö- ja työkykyjohtamisen käytäntöjä yhdessä asiakasyritysten omien asiantuntijoiden kanssa. 

  

 

Tradenomi Kirsi Ketola on nimitetty rahoituspalvelupäälliköksi. Hän toimii lainahallinnon tiimiesimiehenä. Lainahallinto tukee rahoituspäälliköitä ja huolehtii lainoista koko niiden elinkaaren ajan.   

 

 

Insinööri (AMK) Mikko Lantto on nimitetty teknologia- ja kehitysjohtajaksi sekä johtoryhmän jäseneksi. Hän vastaa teknologia- ja IT-ratkaisuista sekä kehittämisen toiminnoista.  

 

 

KTM Marika Tenhunen on nimitetty markkinointipäälliköksi.  Hänen vastuullaan on markkinoinnin automaatio ja dataan pohjautuva markkinointi.  

 

 

VTM Sanna Hamada on nimitetty markkinointiin tuottaja-copywriteriksi. Hänen toimenkuvaansa kuuluu tuottaa markkinointisisältöä eri kanaviin suomeksi ja englanniksi.  

 

Aihepiiri
Ilmarinen