Suomen iloisin yrittäjä 2018

Katso kaikki ehdotetut yrittäjät
FINALISTI
13.09.2018 | Rauman Hyvinvoinnin Walimo Oy
FINALISTI

Pauliina Nordberg

Pauliina saa omalla aurinkoisuudellaan jokaisella tunnilla fiiliksen iloiseksi ja onnistuneeksi!

Pauliina on tehnyt huiman työn perustaessaan ja saadessaan toimimaan hyvinvointialan yrityksen, jossa sekä yrittäjät, työntekijät että asiakkaat ovat yhtä suurta perhettä. Tänne on ihan jokaisen helppo tulla ja jokainen ihminen otetaan ilolla vastaan juuri sellaisena kuin on, ikään, kokoon, kuntoon tai mihinkään muuhunkaan katsomatta. Hyvä olo välittyy aurinkoisena fiiliksenä ja leveinä hymyinä. Ilman Pauliinaa ja hänen upeaa tiimiään paikka ei olisi ollenkaan samanlainen!

Pauliinan haastattelu

Kerro yrityksesi toiminnasta. Mitä teette?

Hyvinvoinnin Walimo Oy on raumalainen hyvinvoinnin ja liikunnan keskittymä. Aloitimme tammikuussa 2016, eli yritys on aika tuore. Mulla oli toinen yritys, joka on toiminut neljä vuotta, mutta nyt ne yhdistettiin eli myös personal trainer -toiminta kuuluu Walimon alle. Teemme hyvinvointivalmennuksia, ryhmäliikuntaa, tankotanssia, joogaa, erilaisia lihaskuntotunteja. Meillä on kymmenen yrittäjää, jotka tekevät hoitoja asiakkaille. Olemme monipuolinen hyvinvointikeskus.

Millainen on taustasi ja kuinka päädyit yrittäjäksi?

Se onkin vähän erilainen kuin monella muulla hyvinvointialan yrittäjällä! Olin pankkialalla, Nordeassa ja Eurajoen Säästöpankissa pankinjohtajana. Neljä vuotta sitten päädyin hyvin radikaaliin ratkaisuun. Olen aina tehnyt hyvinvointialan töitä, ollut PT pankkiaikanakin. Tämä on aina ollut intohimoni, mulla on paloa tälle alalle. 2014 päätin, että nyt on aika kokeilla omia siipiä ja perustin yrityksen yksin. Alkoi tulla niin paljon asiakkaita, että otin lisävoimia töihin ja meitä oli siinä parhaimmillaan kuusi personal traineria. 2016 avattiin Hyvinvoinnin Walimo, jossa on kaksi muutakin osakasta.

Mikä on parasta työssäsi? Entä palkitsevinta?

Palkitsevinta on ehdottomasti se, kun ihmiset saavuttavat tavoitteitaan, voivat paremmin ja näkevät liikunnan ilon. Koen, että personal trainerina olen saanut ihmisiä voimaan paremmin ja heidän itsetuntonsa ja parisuhteensakin on saattanut parantua valmennuksen myötä. Henkiset asiat kuitenkin merkitsevät enemmän kuin kadotetut sentit. Päivät vaihtelee paljon. Se on rikkaus. Koskaan ei ole sellasta oloa, ettei jaksaisi lähteä töihin! Mulla työ- ja vapaa-aika sekoittuu täysin, enkä koe sitä ongelmana vaikka yrittäjyys on välillä raskasta. Se, että mut on ilmoitettu tällaisen kisaan on mahtavaa. Sanoisin, että tää kisa voisi olla “Suomen iloisin yritys”, koko henkilökunta on positiivista ja iloista. Tämä on kiitos koko tiimille!

Miten huolehdit itsesi ja työntekijöidesi työhyvinvoinnista?

Ystävien ja perheen kanssa yhdessäolo on todella tärkeää. Kuulun Rauman nuorkauppakamariin. Sieltä saa hyvää vertaistukea. Siellä on kivoja tapahtumia, jotka ovat hyvää vastapainoa. Mieheni kanssa matkustan 3-4 kertaa vuodessa, siten saa ladattua akkuja. Oman porukan kesken pidetään huolta, että kaikilla on riittävästi vapaa-aikaa. Ohjaajat tekevät tätä sivutyönään, joten pidämme huolta, etteivät he kuormitu liikaa. Meillä on hyvä yhteishenki. Koen, että mulle on helppo puhua ja yritän aina kuunnella ja auttaa ja kannustaa.

Mikä mielestäsi tekee iloisen yrittäjän?

Kyllä se on aitous mun mielestä, ehdottomasti. Kun oikeasti nauttii työstään ja siitä mitä tekee, positiviisuus ja ilo hehkuu ulospäin. Meillä on niin mahtava tiimi ja mahtavat asiakkaat, ettei voi muuta kuin olla iloinen siitä mitä ympärillä tapahtuu.

Millaisia terveisiä haluaisit lähettää asiakkaillesi ja äänestäjillesi?

Ehdottomasti sellaisia, että huolehtikaa omasta hyvinvoinnista, koska se tuottaa iloa! Pitää liikkua ja huolehtia omasta terveydestä. Yhdessä. Tämä ei ole vain minulle, vaan koko Hyvinvoinnin Walimon tiimille.

21923 Ääntä yhteensä