YEL-vakuutus uudelle yrittäjälle

Oletko perustamassa tai perustanut yrityksen? Keskity tekemään unelmistasi totta ja anna meidän hoitaa eläkevakuutuksesi.

Tule asiakkaaksi

Vakuutusmyynti | 010 284 2385

Liiketoimintasuunnitelma, rahoitus, vakuutukset... Helpota rutiineja ja hoida vaivattomasti yrittäjän tärkein vakuutus. Samalla varmistat sosiaaliturvasi. Tule asiakkaaksi ja ota yrittäjän eläkevakuutus (YEL-vakuutus) näppärästi verkossa tai soita vakuutusmyynnin numeroon 010 284 2385.

YEL-vakuutus yrittäjän tukena

YEL-vakuutus turvaa eläkkeesi sekä sinun ja perheesi elämää. Se on osa yrittäjän sosiaaliturvaa, ja auttaa silloin, jos yrityksesi toiminta jostain syystä keskeytyy.

Tarvitset YEL-vakuutuksen, jos työllistät itsesi pää- tai sivutoimisesti vähintään neljä kuukautta, olet 18–67-vuotias ja työpanoksesi arvo on yli 7 656,26 euroa vuonna 2018. Vakuutus koskee kaikkia yritysmuotoja: tarvitset vakuutuksen, jos olet esimerkiksi freelancer, startup-yrittäjä tai työskentelet omassa osakeyhtiössäsi. YEL-vakuutus on otettava puolen vuoden kuluessa yritystoiminnan alkamisesta.

Aloittavan yrittäjän YEL-alennus -22%

Uutena yrittäjänä saat ensimmäiset neljä vuotta 22 % alennuksen YEL-maksuista. Eläke ja muut sosiaalietuudet kuitenkin kertyvät kuten myöhemminkin. Alennuskausi alkaa, kun otat YEL-vakuutuksen ensimmäisen kerran. Etu seuraa sinua, vaikka yrityksesi vaihtuisi tai omistaisit useita yrityksiä.

Yrittäjän eläkevakuutusmaksut voi vähentää täysimääräisesti joko henkilökohtaisessa tai yrityksen verotuksessa.

TURVAA TULEVAISUUTESI, Ota YEL-vakuutus

Kasvuun tarvitaan tekijöitä

Kun tarvitset työntekijöitä, et kaipaa lisätyötä eläkevakuutuksista. Hoida vakituiset tai väliaikaiset työntekijöiden eläkevakuutukset vaivattomasti verkkopalvelussamme.

background