YEL-vakuutus 
aloittavalle yrittäjälle

Oletko perustamassa tai perustanut yrityksen? Keskity tekemään unelmistasi totta ja anna meidän hoitaa eläkevakuutuksesi.

Tule asiakkaaksi

Vakuutusmyynti | 010 284 2385

Vakuuta vaivattomasti

Liiketoimintasuunnitelma, rahoitus, vakuutukset... Helpota rutiineja ja hoida vaivattomasti yrittäjän tärkein vakuutus. Samalla varmistat sosiaaliturvasi. Tule asiakkaaksi ja ota yrittäjän eläkevakuutus (YEL-vakuutus) näppärästi verkossa tai soita vakuutusmyynnin numeroon 010 284 2385.

 

Ota YEL-vakuutus

YEL yrittäjän tukena

YEL-vakuutus turvaa eläkkeesi sekä sinun ja perheesi elämää. Se on osa yrittäjän sosiaaliturvaa, ja auttaa silloin, jos yrityksesi toiminta jostain syystä keskeytyy.

Tarvitset YEL-vakuutuksen, jos työllistät itsesi pää- tai sivutoimisesti vähintään neljä kuukautta, olet 18–67-vuotias ja työpanoksesi arvo on yli 7958,99 euroa vuonna 2020. Vakuutus koskee kaikkia yritysmuotoja: tarvitset vakuutuksen, jos olet esimerkiksi freelancer, startup-yrittäjä tai työskentelet omassa osakeyhtiössäsi. YEL-vakuutus on otettava puolen vuoden kuluessa yritystoiminnan alkamisesta.

Aloittavalle yrittäjälle -22%

Uutena yrittäjänä saat ensimmäiset neljä vuotta 22 % alennuksen YEL-maksuista. Eläke ja muut sosiaalietuudet kuitenkin kertyvät kuten myöhemminkin. Alennuskausi alkaa, kun otat YEL-vakuutuksen ensimmäisen kerran. Etu seuraa sinua, vaikka yrityksesi vaihtuisi tai omistaisit useita yrityksiä.

Yrittäjän eläkevakuutusmaksut voi vähentää täysimääräisesti joko henkilökohtaisessa tai yrityksen verotuksessa.

Laske YEL-maksu

Oletko perustamassa yritystä?

Yrityksen perustamiseen liittyviin moniin kysymyksiin löydät helposti apua yhteistyökumppaneiltamme.

OP:n uuden yrittäjän palvelut

OP:n uuden yrittäjän palveluista löydät kaiken tarvitsemasi, mm. Ilmarisen eläkevakuutuksen, yrittäjyyden alkutaipaleelle.

Tutustu OP:n palveluihin uudelle yrittäjälle
Katso OP:n vinkit yrityksen perustamiseen

PerustaYritys.fi

Alkuun pääset myös kumppanimme PerustaYritys.fi:n kanssa, jonka avulla voit perustaa osakeyhtiön tai toiminimen helposti. Palvelu huolehtii puolestasi kaikista asiakirjoista ja mm. eläkevakuuttamisesta Ilmarisen kanssa.

Tutustu PerustaYritys.fi:n palveluihin

tule asiakkaaksi

background

Kasvuun tarvitaan tekijöitä

Kun tarvitset työntekijöitä, et kaipaa lisätyötä eläkevakuutuksista. Hoida vakituiset tai väliaikaiset työntekijöiden eläkevakuutukset vaivattomasti verkkopalvelussamme.

background