YEL-vakuutus 
aloittavalle yrittäjälle

Oletko perustamassa tai perustanut yrityksen? Keskity tekemään unelmistasi totta ja anna meidän hoitaa eläkevakuutuksesi.

Tule asiakkaaksi

Vakuutusmyynti | 010 284 2385

Vakuuta vaivattomasti

Liiketoimintasuunnitelma, rahoitus, vakuutukset... Helpota rutiineja ja hoida vaivattomasti yrittäjän tärkein vakuutus. Samalla varmistat sosiaaliturvasi. Tule asiakkaaksi ja ota yrittäjän eläkevakuutus (YEL-vakuutus) näppärästi verkossa tai soita vakuutusmyynnin numeroon 010 284 2385.

 

Ota YEL-vakuutus

YEL yrittäjän tukena

YEL-vakuutus turvaa eläkkeesi sekä sinun ja perheesi elämää. Se on osa yrittäjän sosiaaliturvaa, ja auttaa silloin, jos yrityksesi toiminta jostain syystä keskeytyy.

Tarvitset YEL-vakuutuksen, jos työllistät itsesi pää- tai sivutoimisesti vähintään neljä kuukautta, olet 18–67-vuotias ja työpanoksesi arvo on yli 7958,99 euroa vuonna 2020. Vakuutus koskee kaikkia yritysmuotoja: tarvitset vakuutuksen, jos olet esimerkiksi freelancer, startup-yrittäjä tai työskentelet omassa osakeyhtiössäsi. YEL-vakuutus on otettava puolen vuoden kuluessa yritystoiminnan alkamisesta.

Aloittavalle yrittäjälle -22%

Uutena yrittäjänä saat ensimmäiset neljä vuotta 22 % alennuksen YEL-maksuista. Eläke ja muut sosiaalietuudet kuitenkin kertyvät kuten myöhemminkin. Alennuskausi alkaa, kun otat YEL-vakuutuksen ensimmäisen kerran. Etu seuraa sinua, vaikka yrityksesi vaihtuisi tai omistaisit useita yrityksiä.

Yrittäjän eläkevakuutusmaksut voi vähentää täysimääräisesti joko henkilökohtaisessa tai yrityksen verotuksessa.

Laske YEL-maksu

Oletko perustamassa yritystä?

Yrityksen perustamiseen liittyviin moniin kysymyksiin löydät helposti apua yhteistyökumppaneiltamme.

OP:n uuden yrittäjän palvelut

OP:n uuden yrittäjän palveluista löydät kaiken tarvitsemasi, mm. Ilmarisen eläkevakuutuksen, yrittäjyyden alkutaipaleelle.

Tutustu OP:n palveluihin uudelle yrittäjälle
Katso OP:n vinkit yrityksen perustamiseen

PerustaYritys.fi

Alkuun pääset myös kumppanimme PerustaYritys.fi:n kanssa, jonka avulla voit perustaa osakeyhtiön tai toiminimen helposti. Palvelu huolehtii puolestasi kaikista asiakirjoista ja mm. eläkevakuuttamisesta Ilmarisen kanssa.

Tutustu PerustaYritys.fi:n palveluihin

YEL on yrittäjän
vakuutuksista tärkein

background

Tilaa yrittäjyyttä käsittelevät uutiskirjeemme, niin autamme sinua alkutaipaleellasi.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että käsittelemme antamiasi tietoja Ilmarisen tietosuojaperiaatteiden mukaisesti. Tutustuthan tietosuojaperiaatteisiimme täällä.

Voit peruuttaa uutiskirjeiden vastaanottamisen milloin haluat. Ilmarisen rekisteriselosteet

Kasvuun tarvitaan tekijöitä

Kun tarvitset työntekijöitä, et kaipaa lisätyötä eläkevakuutuksista. Hoida vakituiset tai väliaikaiset työntekijöiden eläkevakuutukset vaivattomasti verkkopalvelussamme.

background