YEL-vakuutus 
aloittavalle yrittäjälle

Oletko perustamassa tai perustanut yrityksen? Keskity tekemään unelmistasi totta ja anna meidän hoitaa eläkevakuutuksesi.

Tule asiakkaaksi

Vakuutusmyynti | 010 284 2385

Liiketoimintasuunnitelma, rahoitus, vakuutukset... Helpota rutiineja ja hoida vaivattomasti yrittäjän tärkein vakuutus. Samalla varmistat sosiaaliturvasi. Tule asiakkaaksi ja ota yrittäjän eläkevakuutus (YEL-vakuutus) näppärästi verkossa tai soita vakuutusmyynnin numeroon 010 284 2385.

YEL-vakuutus yrittäjän tukena

YEL-vakuutus turvaa eläkkeesi sekä sinun ja perheesi elämää. Se on osa yrittäjän sosiaaliturvaa, ja auttaa silloin, jos yrityksesi toiminta jostain syystä keskeytyy.

Tarvitset YEL-vakuutuksen, jos työllistät itsesi pää- tai sivutoimisesti vähintään neljä kuukautta, olet 18–67-vuotias ja työpanoksesi arvo on yli 7 656,26 euroa vuonna 2018. Vakuutus koskee kaikkia yritysmuotoja: tarvitset vakuutuksen, jos olet esimerkiksi freelancer, startup-yrittäjä tai työskentelet omassa osakeyhtiössäsi. YEL-vakuutus on otettava puolen vuoden kuluessa yritystoiminnan alkamisesta.

Aloittavan yrittäjän YEL-alennus -22%

Uutena yrittäjänä saat ensimmäiset neljä vuotta 22 % alennuksen YEL-maksuista. Eläke ja muut sosiaalietuudet kuitenkin kertyvät kuten myöhemminkin. Alennuskausi alkaa, kun otat YEL-vakuutuksen ensimmäisen kerran. Etu seuraa sinua, vaikka yrityksesi vaihtuisi tai omistaisit useita yrityksiä.

Yrittäjän eläkevakuutusmaksut voi vähentää täysimääräisesti joko henkilökohtaisessa tai yrityksen verotuksessa.

TURVAA TULEVAISUUTESI, Ota YEL-vakuutus

Unitaito-valmennus yrittäjälle

  • Unitaito on viiden viikon verkkovalmennus kaikille uneen liittyvien pulmien kanssa kamppaileville.
  • Liian vähäinen uni heikentää tutkitusti työkykyä, työtehoa ja työhyvinvointia.Yksilön tilanne vaikuttaa myös työyhteisöön.
  • Unitaito tuo sinulle keinoja parantaa unen laatua, työkykyä ja työvirettä.

Ota käyttöön

background

Kasvuun tarvitaan tekijöitä

Kun tarvitset työntekijöitä, et kaipaa lisätyötä eläkevakuutuksista. Hoida vakituiset tai väliaikaiset työntekijöiden eläkevakuutukset vaivattomasti verkkopalvelussamme.

background