Eläketodistus eläkkeen määrästä

Kun tarvitset todistuksen eläkkeestäsi, voit ladata ja tulostaa sen kirjautumalla OmaEläke-palveluumme.

Lataa ja tulosta eläketodistus itsellesi OmaEläke-palvelussa

Saatat joskus tarvita todistuksen eläkkeesi määrästä. Saat eläketodistuksen OmaEläke-palvelusta. Todistus käy virallisesta asiakirjasta, kun asioit viranomaisten tai esimerkiksi pankin kanssa. Voit valita todistuksen joko kuukausittain maksettavasta eläkkeestä tai tiettynä vuonna maksetuista eläkkeistä.

Mikäli todistuksen avaaminen ei onnistu, tarkistathan selaimesi asetuksista, että ponnahdusikkunat ovat sallittuja. Todistus avautuu uudelle välilehdelle.

Miten sallin ponnahdusikkunat?

Käytämme palveluissamme joskus ponnahdusikkunoita. Internet-selaimet kuitenkin usein estävät ponnahdusikkunat automaattisesti. Sinun tulee siis sallia niiden käyttö selaimesi asetuksista, jos tarvitset palvelustamme jonkin ponnahdusikkunaan aukeavan liitteen. Alta löydät tarvittavat ohjeet yleisimpiin selaimiin. 

Google Chrome (google.com) >

Safari (apple.com) >

Firefox (mozilla.org) >

Microsoft Edge (microsoft.com) >

Edge-selaimessa ponnahdusikkunat sallitaan ja estetään samalla ohjeella.

Eläketodistus englanniksi tai ruotsiksi

Jos haluat todistuksen eläkkeen määrästä englanniksi tai ruotsiksi ilman allekirjoitusta ja leimaa, lataa OmaEläkkeestä (pdf) todistus vaihtamalla palvelussa ensin kieli englanniksi tai ruotsiksi. 

Tarvitsetko allekirjoitetun tai leimatun eläketodistuksen?

Jos tarvitset allekirjoitetun tai leimatun eläketodistuksen esimerkiksi viisumia varten, lähetä meille viestitse pyyntö OmaEläkkeessä. Voit saada todistuksen myös ruotsiksi, englanniksi, espanjaksi tai portugaliksi.