Ulkomaantyön vakuuttaminen

Kansainvälinen työ yleistyy jatkuvasti. Sinun työnantajana tulee huolehtia työntekijäsi eläketurvasta myös silloin, kun työntekijäsi lähtee Suomesta töihin ulkomaille tai tulee ulkomailta töihin Suomeen. Olemme koonneet tietoa ulkomaantyön vakuuttamisesta.

Huolehdi eläketurvasta maasta ja kansalaisuudesta riippumatta

Työnantajana sinun tulee järjestää työntekijäsi eläketurva ja lakisääteiset sosiaaliturvamaksut työntekijän työskentelymaasta ja kansalaisuudesta riippumatta. Tämä koskee niin suomalaisia kuin ulkomaalaisia työnantajia. Se, missä maassa työntekijäsi eläke- ja sosiaaliturva järjestetään, riippuu työskentelymaasta ja työskentelyajan pituudesta.

Asiakkaamme, ilmoittaudu Ulkomaantyön webinaariimme, joka pidetään to 26.10. klo 9-12! Työnantajille suunnatussa webinaarissa käsittelemme muun muassa mitä tulee huomioida, kun työntekijä lähtee töihin Suomesta ulkomaille tai kun palkkaat työntekijän ulkomailta Suomeen.

Tutustu ja ilmoittaudu webinaariin

Mikäli sinulla on kysyttävää työntekijän ulkomaantyön vakuuttamisesta, ota yhteyttä lähettämällä viestiä osoitteseen ulkomaanpalvelut@ilmarinen.fi.

Ota yhteyttä