Verkko-oppimisympäristö - vaikuta työkykyyn

Kouluttaudu työkykykoulutuksissamme ja webinaareissamme ja opiskele verkko-oppimisympäristössämme.

Opi uutta ja kouluttaudu

Asiakkaanamme saat koulutuksemme, webinaarimme ja verkko-oppimisympäristömme maksutta käyttöösi. Verkko-oppimisympäristön tuottaa MPS Prewise, ja se on kehitetty yhteistyössä Ilmarisen kanssa.

Verkko-oppimisympäristö

Verkko-oppimisympäristöstä löydät mielenkiintoiset verkkokoulutukset, asiantuntijavideot ja työkalut työkykyjohtamisen tueksi. Hyödynnä monipuolisia sisältöjä silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Verkko-oppimisympäristön koulutukset ja työkalut

Työkykymestari 

Työkykymestari-verkkokoulutus johdattelee työkykyjohtamisen perusteisiin sekä auttaa soveltamaan oppeja käytäntöön työpaikalla.

Johtamisen mestari 

Johtamisen mestari -verkkokoulutus tarjoaa työkaluja parempaan ja laadukkaampaan esimiestyöhön kolmen mielenkiintoisen teeman ympäriltä.

Työkykyjohtamisen työkalupakki

Työkykyjohtamisen työkalupakista löydät videovalmennuksia, oppaita, lomakkeita ja asiantuntijavideoita arjen henkilöstötyön tueksi.

Ota verkko- oppimisympäristö käyttöösi

Verkko-oppimisympäristön saat käyttöösi Ilmarisen maksuttomana asiakasetuna.

1. Tunnistaudu ja rekisteröidy

Tunnistaudu pankkitunnuksillasi ja rekisteröidy pääkäyttäjäksi. Vain yksi henkilö yrityksestäsi rekisteröityy pääkäyttäjäksi ja jakaa saamansa rekisteröitymislinkin yrityksessä eteenpäin.

Tunnistaudu ja rekisteröidy TyEL-asiakkaana >

2. Tutustu verkko-oppimisympäristöön

Rekisteröitymisen jälkeen pääset tutustumaan verkko-oppimisympäristöömme. Sieltä löydät verkkokurssit, asiantuntijavideot ja koulutusohjelmat työkykyjohtamiseen. Verkko-oppimisympäristön tuottaa MPS Prewise, ja se on kehitetty yhteistyössä Ilmarisen kanssa.

3. Innosta ja seuraa

Innosta yrityksesi työkykyjohtamisen avainhenkilöt mukaan jakamalla saamaasi rekisteröitymislinkkiä. Pääkäyttäjänä saat käyttöösi raportointinäkymän, josta pääset seuraamaan suoritettuja kursseja.

Verkko-oppimisympäristön käyttöehdot

Katso verkko-oppimisympäristön käyttöehdot (pdf) >

Työkykykoulutukset ja webinaarit

Ympäri vuoden järjestettävät erilaiset työkykykoulutuksemme ja webinaarimme on tarkoitettu niin esimiehille, henkilöstöjohdolle kuin tulevaisuuden työn kehittäjille. Valitse sinulle sopivin ja ilmoittaudu mukaan!

Tutustu koulutuksiin