Verkko-oppimisympäristö - vaikuta työkykyyn

Kouluttaudu työkykykoulutuksissamme ja webinaareissamme ja opiskele verkko-oppimisympäristössämme.

Opi uutta ja kouluttaudu

Asiakkaanamme saat koulutuksemme, webinaarimme ja verkko-oppimisympäristömme maksutta käyttöösi. Katso alta ohjeet verkko-oppimisympäristön käyttöönottoonJos sinulla on Verkko-oppimisympäristö käytössäsi, voit kirjautua palveluun Ilmarisen verkkopalvelutunnuksilla Kirjaudu palveluun -painikkeesta. 

Verkko-oppimisympäristöstä löydät mielenkiintoiset verkkokoulutukset, asiantuntijavideot ja työkalut työkykyjohtamisen tueksi. Hyödynnä monipuolisia sisältöjä silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Verkko-oppimisympäristön tuottaa MPS Prewise, ja se on kehitetty yhteistyössä Ilmarisen kanssa.

Näin saat verkko-oppimisympäristön käyttöösi

1. Tilaa käyttöoikeus palveluun

Voit tilata verkko-oppimisympäristön pääkäyttäjäoikeuden tällä tilauslomakkeella.

2. Tutustu verkko-oppimisympäristöön

Rekisteröitymisen jälkeen pääset tutustumaan verkko-oppimisympäristöömme. Sieltä löydät verkkokurssit, asiantuntijavideot ja koulutusohjelmat työkykyjohtamiseen.

3. Innosta ja seuraa

Innosta yrityksesi työkykyjohtamisen avainhenkilöt mukaan jakamalla saamaasi rekisteröitymislinkkiä. Pääkäyttäjänä saat käyttöösi raportointinäkymän, josta pääset seuraamaan suoritettuja kursseja.

Verkko-oppimisympäristön koulutukset ja työkalut

Työkykymestari 

Työkykymestari-verkkokoulutus johdattelee työkykyjohtamisen perusteisiin sekä auttaa soveltamaan oppeja käytäntöön työpaikalla.

Työkykyjohtamisen materiaalit

Työkykyjohtamisen materiaaleista löydät videovalmennuksia, oppaita, lomakkeita ja asiantuntijavideoita arjen henkilöstötyön tueksi.

Työkykykoulutukset ja webinaarit

Ympäri vuoden järjestettävät erilaiset työkykykoulutuksemme ja webinaarimme on tarkoitettu niin esihenkilöille, henkilöstöjohdolle kuin tulevaisuuden työn kehittäjille. Valitse sinulle sopivin ja ilmoittaudu mukaan!

Tutustu koulutuksiin

Tutustu myös muihin palveluihimme