TyEL-laskuri

Työntekijäsi eläketurva on sinun vastuullasi. TyEL-laskurillamme lasket TyEL-vakuutusmaksusi määrän, saat listauksen TyEL-maksujesi eräpäivistä ja näet eri maksuerävaihtoehtojen vaikutuksen vakuutusmaksuihisi.

TyEL-maksulaskurilla voit arvioida TyEL-maksusi suuruuden

TyEL-laskurilla voit arvioida TyEL-maksun suuruutta ja eräpäivän siirron vaikutusta vakuutusmaksukoron kautta TyEL-maksun määrään.  Pääsääntöisesti TyEL-maksu erääntyy palkanmaksua seuraavan kuukauden viimeisenä päivänä.

TyEL-laskuri laskee vakuutusmaksukoron valitsemaasi eräpäivään saakka. Todellinen TyEL-maksu lasketaan tulorekisteriin tekemiesi palkkailmoitusten perusteella. Jos olet asiakkaamme, kirjautumalla työnantajan palveluun näet todellisen TyEL-maksuprosenttisi.

Syötä tiedot

Yhteenveto

Vakuutusmaksut

Valitulta kuulta
Loppuvuodelta

Vakuutusmaksusi valitsemaltasi palkanmaksukuukaudelta sekä arvio loppuvuoden maksuista olettaen, että palkkasumma pysyy ennallaan.

Vakuutusmaksukorot

Valitulta kuulta
Loppuvuodelta

Jos siirsit vakuutusmaksun eräpäivää myöhemmäksi, siihen lisätään vakuutusmaksukorot. Vakuutusmaksukorko voi muuttua puolivuosittain. Tässä laskelmassa on käytetty 1.1.-30.6.2024 4,10 % ja 1.7.2024 alkaen 3,75 %.

Maksut yhteensä

Valitulta kuulta
Loppuvuodelta

Arvio vakuutusmaksuista ja koroista yhteensä valitsemaltasi palkanmaksukuukaudelta. Loppuvuoden arvio olettaa, että palkkasummiin ja eräpäiviin ei tule muutoksia.

TyEL-vakuutus on työntekijöittesi eläketurva

Kun palkkaat työntekijän, ota TyEL-vakuutus. TyEL-vakuutuksella huolehdit työntekijäsi eläketurvasta. TyEL-vakuutus onkin lakisääteinen eli pakollinen.