TyökykyAreena sinua varten

Haastamme sinut rakentamaan kanssamme huomisen työkykyä. Saat meiltä uusia ideoita, tutkittua tietoa ja arjen työkaluja työkykyriskin hallintaan.

Uutta TyökykyAreenassa

Työnantaja, ota ergonomian keinot käyttöön

Ergonomian keinoin voit kehittää työtä ja rakentaa yritykseesi työkykyä tukevaa toimintatapaa. Onnistut, kun rakennat hyvät työolosuhteet ja tuet työntekijääsi, jos hän alkaa oireilla tai sairastuu.

Lue lisää ergonomiasta työpaikalla

Tutustu asiakkaillemme suunnattuihin monipuolisiin koulutuksiin ja webinaareihin!

Siirry tapahtumahakuun

Ajankohtaista

Muuttuva työelämä 15.9.2021

Ergonomialla vaikuttavuutta

Onko ergonomia muutakin kuin työtuolien säätämistä? Mitä hyötyä siitä on yksittäiselle työntekijälle? Entä yritykselle?

Ergonomialla vaikuttavuutta

Blogit 9.9.2021

Miten navigoin oikein osaamisen valtamerellä?

Muuttuvassa työelämässä osaaminen vanhenee ja uutta pitäisi oppia nopeammin kuin koskaan ennen. Kuulemma myös vapaa-aikaa pitäisi käyttää opiskeluun, jotta pysyy vauhdissa mukana. Mietitkö sinäkin, miten jaksat arjen pyörityksessä ja pidät samalla jatkuvasti omasta markkinakelpoisuudestasi huolta? Ainainen riittämättömyyden tunne ahdistaa.

Miten navigoin oikein osaamisen valtamerellä?
Katso kaikki artikkelit

TyökykyAreenan teemat

Työkykyjohtaminen

Työkykyjohtamisella vaikutetaan työkykyyn sekä ennakoidaan, hallitaan ja pienennetään työkykyriskiä suunnitelmallisesti. Se hyödyttää työnantajaa, esihenkilöitä ja työntekijöitä. Saat meiltä asiantuntevaa tietoa ja tukea työkykyjohtamiseen.

Lue työkykyjohtamisesta

Keskustelua työkyvystä

Ergonomialla vaikuttavuutta

Onko ergonomia muutakin kuin työtuolien säätämistä? Mitä hyötyä siitä on yksittäiselle työntekijälle? Entä yritykselle? Ajankohtainen huominen -lähetyksessä ergonomiasta keskustelevat väitöskirjatutkija Teemu Suokko ja johtava asiantuntija Johanna Koroma Ilmarisesta.

Katso video (09:08 min., youtube.com)

Miten tuemme nuoria työelämän alkuvaiheessa?

Nuoret tiedostavat, että kilpailu opiskelu- ja työpaikoista on kovaa. Työelämältä he odottavat erilaisia asioita kuin vanhemmat sukupolvet. Miten nuorten kanssa pärjää työelämässä? Balanco Accounting Oy:n toimitusjohtaja Mikko Marttunen sekä Ilmarisen asiantuntijajohtaja Minna Gentz keskustelevat nuorista työelämässä.

Katso videotallenne

Asiakkaanamme voit hyödyntää monipuolisia palveluitamme

Ilmarisen asiakkaana sinulla on käytössäsi monipuoliset ja kattavat työkykyjohtamisen palvelut.

Tutustu kaikkiin työkykypalveluihimme

Ammatillinen kuntoutus

Työntekijäsi työkyky voi heikentyä sairauden vuoksi niin, ettei hän pysty enää tekemään työtään. Ammatillista kuntoutusta voi hakea, kun muut työssä jatkamista tai työhön paluuta edistävät keinot eivät riitä. Ottakaa erilaiset työhön palaamisen vaihtoehdot keskusteluun yhdessä työterveyshuollon ja työntekijän kanssa.

Lue lisää ammatillisesta kuntoutuksesta