Tervetuloa asioimaan tilitoimistona

Verkkosivuiltamme löydät TyEL- ja YEL-vakuutuksiin liittyvät ohjeet, laskurit ja ajantasaiset maksutiedot. Voit ilmoittautua sinua kiinnostaviin maksuttomiin koulutuksiin tai webinaareihin ja saat käyttöösi Ilmaristen asiantuntijoiden puhelinnumerot.

Tee ensiksi verkkopalvelusopimus

Palvelun käyttöönottoa varten tarvitset verkkopalvelusopimuksen. Sen jälkeen pääset hoitamaan asiakkaasi asioita verkkopalvelussamme.

Tee verkkopalvelusopimus >

Sähköinen asiointi

Verkkopalvelumme palvelee sinua kaikissa vakuutusasioissasi juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Kirjaudu asiointipalveluun >

Sosiaalivakuutusmaksut

Työnantaja huolehtii työntekijöiden eläketurvasta ja muusta sosiaaliturvasta.

Lue lisää maksuista

YEL-laskuri

YEL-laskurin avulla saat arvion YEL-vakuutusmaksustasi ja sosiaaliturvasi tasosta.

Siirry YEL-laskuriin

TyEL-laskuri

Laskurilla voit arvioida TyEL-maksun suuruutta ja eräpäivän siirron vaikutusta vakuutusmaksukoron kautta TyEL-maksun määrään.

Siirry TyEL-laskuriin

Palkkalaskuri

Palkkalaskurilla näet työntekijän palkkaamisesta tai palkankorotuksesta syntyvät kokonaiskustannukset.

Siirry palkkalaskuriin

Tule Ilmarisen asiakkaaksi

Puhumme sinun kieltäsi. Siksi sinun on helppo asioida kanssamme. Saat meiltä neuvoja aina, kun niitä tarvitset. Huolehdit työntekijöittesi työkyvystä käyttämällä palveluitamme ja saat meiltä alan kilpailukykyisimmät asiakasedut. Tervetuloa!

Maksuasiat

Kirjaudu maksuttomaan verkkopalveluumme! Sieltä saat kattavan näkymän yrityksesi ja asiakkaasi TyEL- ja YEL-vakuutusten maksutilanteeseen. Työnantaja-asiakkaasi asiakashyvityksen määrän ja yrittäjäasiakkaasi YEL-työtulotiedot selvität nopeasti yhdellä silmäyksellä.

Päivität helposti työnantaja- ja yrittäjäasiakkaittesi ajankohtaiset maksuasiat, kun olet saanut heiltä valtuutuksen. Voit esimerkiksi tehdä maksusopimukset, siirtää maksun eräpäiviä ja laskea korkojen vaikutukset.

Työnantaja-asiakkaallesi tulostat nopeasti urakkatodistuksen eli todistuksen maksetuista vakuutusmaksuista. Palvelusta löydät myös muut työnantajille ja yrittäjille tärkeät todistukset, jotka voit täyttää ja lähettää asiakkaallesi.

Tilaa Ilmarisen uutiskirje, saat ajankohtaisimmat tiedot sähköpostiisi.

Siirry tilaamaan uutiskirje

Ajankohtaista

Muuttuva työelämä 24.11.2020

Milloin työntekijä voi jäädä vanhuuseläkkeelle?

Isona meistä kaikista tulee eläkeläisiä. Jokaisella ikäluokalla on oma eläkeikänsä, jolloin vanhuuseläkkeelle voi jäädä. Se, milloin työntekijä voi aikaisintaan jäädä eläkkeelle, riippuu hänen syntymävuodestaan, kertoo Ilmarisen TyEL-tuotepäällikkö Eija Savolainen.

Lue artikkeli

Blogit 20.11.2020

Yrittäjyys on yhä monimuotoisempaa – mikä olisi yksiselitteinen ja ajantasainen työtulo?

Yrittäjän eläke herättää taas keskustelua (HS 20.11.). Yrittäjän eläketurva on sisällöltään samanlainen kuin palkansaajan, mutta se ”palkka” josta eläke kertyy, määräytyy niin sanotun työtulon perusteella. Työtulon on tarkoitus vastata sitä työpanoksen arvoa, tavallaan palkkaa, siitä työstä mitä hän toiminnassaan tekee.

Lue artikkeli
Katso kaikki artikkelit

Tutustu asiakkaillemme suunnattuihin monipuolisiin koulutuksiin ja webinaareihin!

Katso kaikki koulutukset ja webinaarit!

Usein kysytyt kysymykset: Tilitoimistot

Katso kaikki kysymykset ja vastaukset
  • Täytä ja allekirjoita verkkopalvelun käyttösopimus. Palauta se meille verkkosivuillamme käyttämällä Lähetä liite -toimintoa. Voit lähettää sopimuksen myös postitse osoitteeseen Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen, PL 2, 00018 Ilmarinen.

  • Pyydä työnantaja- tai yrittäjäasiakastasi valtuuttamaan tilitoimistosi hoitamaan TyEL- tai YEL-vakuuttamiseen liittyvät verkkopalvelussamme. Asiakkaasi voi tehdä valtuutuksen samalla kun hän tekee verkkopalvelun käyttösopimuksen.

Jätä yhteydenottopyyntö

Yrityksen tiedot

Lue lisää tietosuojasta