Asiakastarinat – näin työkykypalvelut auttoivat arjessa

Tiedätkö, miten teillä menee? Työkykypalvelut ovat oiva lisä yrityksen arkeen, kun tahdotte pysyä ajan tasalla työntekijöittenne voimavaroista ja kehittää työpaikkaanne vielä paremmaksi. Työntekijät pitävät yrityksen pyörät pyörimässä – siksi heidän työkyvystään on niin tärkeää pitää huolta. Lue, mitä hyötyä palveluista on ollut asiakkaillemme.

VeliMarkissa ammattitaitoa pidetään yllä oppimisympäristön kursseilla

VeliMarkissa henkilöstöasioita hoidetaan pienellä porukalla, ja siksi työntekijöiden työkyvyn ylläpitämiseen on otettu avuksi Ilmarisen tarjoamia työkykypalveluita. Nyt henkilöstöjohtaja ja esihenkilöt pysyvät paremmin ajan tasalla esimerkiksi työntekijöiden kuormittuneisuudesta ja voimavaroista.

Lue lisää

Via Tribunalin ”yhden hengen HR-osaston” tukena ovat Ilmarisen työkykypalvelut

Napolilaisista pizzoistaan tunnetussa Via Tribunalissa työntekijöiden työkyvystä huolehtiminen on tärkeää. Nuoressa ja pienessä yrityksessä Ilmarisen kyselyt ja oppimisympäristö ovat HR-päällikön tukena työvireen seuraamisessa ja esihenkilötyön kehittämisessä.

Lue lisää

Asiantuntijalta sai käytännön vinkkejä työkykyjohtamiseen

Työkykyjohtamisen asiantuntijaltamme voi varata ajan, kun haluaa esimerkiksi käydä läpi kyselyiden tuloksia tai tuoda varhaisen tuen mallin vahvemmin osaksi arkea. Taitotalossa ja Lahden vanhusten asuntosäätiöllä lähdettiin taklaamaan työkykyhaasteita asiantuntijan tuella.

Lue lisää