Työnantajan eläkevakuutus eli TyEL

Työnantajan työeläkevakuutus eli TyEL-vakuutus on lakisääteinen vakuutus työntekijäsi eläkkeen turvaamista varten. Tältä sivulta löydät tietoa TyEL-vakuuttamisesta.

Mikä on TyEL-vakuutus?

TyEL-vakuutus on Työntekijän eläkelain (TyEL) mukainen työeläkevakuutus. TyEL-vakuutus on työntekijän eläketurva, ja siksi se on lakisääteinen eli pakollinen vakuutus. TyEL-vakuutuksella huolehdit, että työntekijäsi saa työstään ansaitsemansa eläkkeen, sillä jokainen maksamasi palkka kerryttää eläkettä työntekijällesi.

Eläketurvan lisäksi työnantajan työeläkevakuutus turvaa työntekijäsi toimeentulon työkyvyttömyyden ja perheenhuoltajan kuoleman varalta, sekä mahdollistaa ammatillisen kuntoutuksen.

Miksi kannattaa tulla Ilmarisen asiakkaaksi?

1. Kilpailukykyinen hinta - maksamme erinomaiset asiakashyvitykset – sinulle se tarkoittaa pienempää TyEL-maksua.

2. Kattavat työkykypalvelut - saat käyttöösi huippuasiantuntijoiden kehittämät palvelut kartoitustyökaluista koulutuksiin.

3. Vastuullinen eläketurva - toimintamme on vastuullista ja sijoitamme eläkevarat tuottavasti ja turvaavasti.

4. Vakavarainen kumppani - työntekijöittesi eläkkeen turvana on vakavarainen eläkeyhtiö.

5. Helppo asiointi - palvelemme sinua verkossa 24/7 ja asiakaspalvelussa arkisin klo 8–17.

6. Ammattitaitoinen palvelu - osaavat asiantuntijamme auttavat sinua vakuutukseen, eläkkeeseen ja työkykyyn liittyvissä kysymyksissäsi.

Jäikö jokin asia mietityttämään vakuutuksen hankkimisessa? Soita vakuutusmyyntiin ma-pe klo 9-16 puh. 010 284 2385 (mpm/pvm).

Ota yhteyttä