Suomen vastuullisin eläkeyhtiö

Tehtävämme on varmistaa, että asiakkaamme saavat työstään ansaitsemansa eläkkeen. Onnistumme tehtävässämme, kun ansaitsemme asiakkaidemme luottamuksen vastuullisella toiminnalla.

Vastuussa eläkkeestäsi – vastuullista eläketurvan hoitamista

Kaikki, mitä teemme, tähtää siihen, että asiakkaamme saisivat työstään ansaitsemansa eläkkeen.

Meille vastuullisuus tarkoittaa, että huolehdimme omalta osaltamme kestävän eläkejärjestelmän ylläpitämisestä ja kehittämisestä. Tämä tarkoittaa myös sitä, että meidän on ansaittava luottamus joka päivä vastuullisella toiminnalla.

Vuonna 2020 meidät arvioitiin kolmannen kerran peräkkäin Suomen vastuullisimmaksi eläkeyhtiöksi pohjoismaisessa bränditutkimuksessa (Sustainable Brand Index).

Teemme työtä sinua varten

Vastuullinen toiminta vaatii, että yhtiön arvot ovat osa jokaisen työntekijän toimintaa joka päivä. Siksi meillä on vastuu myös työntekijöistämme, heidän työkyvystä, hyvinvoinnista ja osaamisesta. Huolehdimme siitä, että työskentelemme eläkkeesi turvaksi tehokkaasti ja luotettavasti.

Vastuullisuus on hyvää eläketurvan hoitamista – läpi elämän sukupolvelta toiselle

Vastuullinen eläketurvan hoitaminen on koko yhteiskuntamme hyvinvointiin vaikuttava asia. Sukupolvien jatkuvuus, hyvä työllisyyskehitys ja työkyvyn ylläpitäminen auttavat eläkejärjestelmää menestymään.

Suomalainen työeläkejärjestelmä on luottamukseen perustuva sukupolvisopimus: nykyiset eläkkeet maksetaan nyt työssä käyvien eläkemaksuista, ja vastaavasti tulevat sukupolvet rahoittavat nykyisten työntekijöiden eläkkeitä. Osan eläkemaksuista rahastoimme. Koska maksamme eläkkeitä enemmän kuin keräämme eläkemaksuja, katamme erotuksen eläkevarojen sijoittamisesta saatavilla tuotoilla.

Vastuullisena eläkeyhtiönä huolehdimme siitä, että toimintamme on kustannustehokasta. Kun kustannustehokkuutemme ja vakavaraisuutemme on kunnossa, pystymme palauttamaan eläkemaksuista suuremman osan työnantaja-asiakkaillemme ja siten pienentämään eläkejärjestelmän kustannuksia.

Raportoimme siitä, miten olemme edistäneet eläketurvan hoitamisen tehokkuutta neljästi vuodessa.

Lue lisää eläketurvasta

Katso tuoreimmat tulosjulkistuksemme

Kannamme vastuuta työkyvystäsi. Työeläkevakuutus tarjoaa turvaa, jos menetät työkykysi. Tehokkainta on vaikuttaa siihen, että työkykyriskejä hallitaan jo ennakolta eikä ongelmia ehdi syntyä. Työkyvyttömyyden ennaltaehkäisy hyödyttää niin työntekijää, työnantajaa kuin koko yhteiskuntaa. Samalla pidämme eläkejärjestelmämme kestävällä pohjalla.

Tutustu, kuinka hallitsemme työkykyriskiä

Turvaamme tulevien sukupolvien eläkkeet sijoittamalla tuottavasti, turvaavasti ja vastuullisesti. Vastuullinen sijoittaminen on keskeinen osa sitä, miten hallitsemme sijoittamisen riskejä ja haemme eläkevaroille parempaa tuottoa.

Katso, miten hoidamme yhteisiä eläkevaroja vastuullisesti