Tilannekuva – tunnista työkykyriskit

Miten teillä johdetaan työkykyasioita? Tiedätkö, millainen riski työntekijöilläsi on menettää työkykynsä? Miten teillä sujuu muihin alan yrityksiin verrattuna? Tilannekuva auttaa sinua tunnistamaan nykytilanteen ja suunnittelemaan tulevaa.

Analysoimme tietoa sinua varten

Meillä on tietoa sekä yrityksestäsi että toimialastasi. Yhdessä niistä syntyy tilannekuva. Tilannekuvan avulla saat käsityksen yrityksesi työkykyriskien nykytilasta ja arvion tulevasta. Voit myös verrata tietoa omaan toimialaasi. Kun olet perillä riskeistä, tulevaisuuden suunnittelu on helpompaa.

Näin otat tilannekuvan käyttöön >

Voit edetä näin

 1. Tee tilannearvio

  Pääset tekemään työkykyjohtamisen tilannearvion, kun olet kirjautunut tilannekuvaan verkkopalvelussamme. Kun päivität tilannearvion myöhemmin, saat tietää, onko johtamisenne parantunut tai huonontunut edellisen arvion jälkeen.

 2. Täydennä kyselyllä

  Ilmarisen kyselyillä otat selvää esimerkiksi siitä, millaisella vireellä työntekijäsi ovat töissä ja millaiseksi he kokevat oman työkykynsä. Kun olet tehnyt kyselyn, sen tulokset ilmestyvät tilannekuvaan. Kyselyistä saatava tieto täydentää tilannekuvaa.

 3. Vertaile tilannetta muihin

  Voit verrata yrityksesi työkykyriskien ja niiden hallinnan tasoa koko toimialaasi.

 4. Tarkastele ennustetta

  Saat tilastoihin pohjautuvan ennusteen yrityksesi työkyvyttömyysriskistä.

 5. Ehkäise riskejä suositusten avulla

  Saat tilannekuvasta suosituksia siihen, miten sinun kannattaa edetä työkykyriskien ehkäisemiseksi. Voit myös keskustella asiantuntijamme kanssa varaamalla ajan verkkopalvelustamme.

Näin pääset liikkeelle

1. Hanki valtuudet verkkopalveluun

Pääset tilannekuvaan verkkopalvelustamme. Käytämme verkkopalvelussamme Suomi.fi-tunnistusta. Tämä tarkoittaa, että pääset kirjautumaan palveluumme henkilökohtaisilla pankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella silloinkin, kun hoidat yrityksen asioita. Tarvitset sitä varten joko rekisteriroolin tai Suomi.fi-valtuuden. Jos sinulla ei ole rekisteriroolia tai Suomi.fi-valtuuksia, lue ohjeet niiden hankkimiseen ja antamiseen.

2. Tutustu tilannekuvaan

Kun sinulla on tarvittavat valtuudet, pääset katsomaan tilannekuvaa kirjautumalla verkkopalveluun.

Uutiskirjeestämme saat ajankohtaista tietoa työkykyjohtamisesta suoraan sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirje