Työnantajan palvelu käytössäsi

Palvelussa hoidat kaikki TyEL-vakuutusasiasi, katsot kuntoutus- ja eläkepäätökset sekä saat apua työkykyriskin hallintaan. Saat käyttäjätunnuksen palveluun sähköpostilla, kun TyEL-vakuutuksesi tulee voimaan. Jos et ole saanut tunnuksia tai tarvitset lisätunnuksia yrityksesi muille käyttäjille, voit tilata ne kätevästi tältä sivulta.

Näin saat työnantajan palvelun käyttöösi

Asiakkaanamme saat käyttöösi työnantajan palvelumme. Palvelussa voit hoitaa kaikki vakuutusasiasi silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Palvelu on tarkoitettu asiakkaille, joilla on TyEL-vakuutussopimus. Olemme siirtyneet kaksivaiheiseen tunnistautumiseen. Kirjautumisen yhteydessä saat kertakäyttöisen salasanan käyttäjätiedoissa olevaan sähköpostiosoitteeseen. Ilmoita muuttunut sähköpostiosoitteesi.

Palveluun kirjautuaksesi tarvitset tunnuksen. Katso alta ohjeet tunnuksen hankkimiseen ja ota työnantajan palvelu käyttöösi. Samalla voit tilata käyttöoikeuden yrityksesi muille käyttäjille. 

1. Tunnistaudu ja täytä käyttösopimus

Tunnukset voi tilata henkilö, jolla on nimenkirjoitusoikeus yrityksessänne. Tunnistaudu pankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella ja täytä tilauslomake. Siirry tunnistautumiseen ja lomakkeelle tästä.  Tutustu täyttöohjeeseen ja täytä tunnustilaus huolellisesti.

2. Saat käyttäjätunnukset sähköpostiisi

Kun olemme vastaanottaneet tunnustilauksesi, lähetämme käyttäjille henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan käyttäjän sähköpostiin.

3. Kirjautuminen palveluun

Käyttäjä kirjautuu palveluun saamallaan käyttäjätunnuksella tai sähköpostiosoitteellaan ja salasanalla.  Palveluun kirjaudutaan  verkkosivustomme ilmarinen.fi oikean ylänurkan "Kirjaudu" -painikkeesta.

Miten valtuutan tilitoimiston hoitamaan TyEL-vakuutustani?

Voit valtuuttaa tilitoimiston hoitamaan YEL- ja TyEL-vakuutusasioitasi tilaamalla käyttäjälle oikeuden verkkopalveluun oheisella lomakkeella. Siirry lomakkeelle (pdf).

Miten yrittäjän palveluun kirjaudutaan?

Voit kirjautua yrittäjän palveluun henkilökohtaisilla pankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella oikean yläreunan "Kirjaudu" -painikkeesta. Lue lisää yrittäjän palvelusta.

Kaikki palkkatiedot ilmoitetaan tulorekisteriin 1.1.2019 alkaen.

Lue lisää palkkatietojen ilmoittamisesta tulorekisteriin