Eläkelaskuri antaa arvion eläkkeestäsi

OmaEläke-palvelussa voit arvioida tulevan eläkkeesi määrää eläkelaskureilla. Ne ovat loistava työkalu sinulle, kun suunnittelet eläkkeelle jäämistä.

Laskureita eri elämäntilanteisiin

Jos et vielä saa eläkettä, voit tehdä erilaisia eläkearvioita OmaEläke-palvelussamme. Eläkearviot ovat aina suuntaa antavia. Eläkkeesi tarkan määrän voimme laskea, kun myönnämme sinulle eläkkeen.

Vanhuuseläkkeen ja osittaisen vanhuuseläkkeen laskureista näet, miten palkkasi ja eläkkeelle jäämisen ikäsi vaikuttavat eläkkeeseesi. Laskuri laskee tähän mennessä kertyneen eläkkeesi lisäksi miten sinulle kertyy lisää eläkettä jos työskentelysi jatkuu. Voit halutessasi kokeilla miten palkan, tai yrittäjänä YEL-työtulon muutos, vaikuttaa eläkkeen määrään.

Työkyvyttömyyseläkelaskuri puolestaan näyttää sinulle arvion työkyvyttömyyseläkkeestä ja kuntoutusrahasta. Näet samalla, kuinka paljon voit ansaita työkyvyttömyyseläkkeen rinnalla.

Yrittäjän YEL-laskuri

Jos harkitset yritystoiminnan aloittamista, käytä YEL-laskuriamme. Sen avulla voit arvioida eläkkeesi määrää, vakuutusmaksujasi ja näet, miten YEL-työtulosi vaikuttaa eri päivärahojen suuruuksiin. Siirry YEL-laskuriin.

Perhe-eläkelaskuri

Leskeneläkkeen määrää arvioitaessa otetaan huomioon myös lesken oma työeläkkeen määrä. Perhe-eläkelaskurilla voit arvioida, paljonko leskeneläkkeesi olisi. Siirry perhe-eläkelaskuriin.

Eläkelaskurit löydät OmaEläke-palvelustamme

Kirjaudu OmaEläke-palveluun