Siirrä TyEL-vakuutuksesi Ilmariseen

Siirrät TyEL-vakuutuksesi Ilmariseen helposti, kun täytät siirtohakemuksen. Voit siirtää TyEL-vakuutuksesi, kun se on ollut voimassa edellisessä työeläkeyhtiössäsi vähintään vuoden. Siirtäminen Ilmariseen on helppoa – täytät vain siirtohakemuksen, ja me hoidamme loput.

Siirrä TyEL-vakuutus vaivattomasti verkossa

Siirtohakemuksella irtisanot vakuutuksesi ja kerrot, mihin työeläkeyhtiöön siirrät sen ja milloin. Toimi näin:

  1. Mieti, milloin haluat TyEL-vakuutuksesi tulevan voimaan meillä Ilmarisessa eli mikä on vakuutuksesi siirtopäivä.
  2. Täytä siirtohakemus vähintään kolme kuukautta ennen siirtopäivää.
  3. Kerro siirtohakemuksessa, mistä päivästä alkaen haluat vakuutuksesi päättyvän edellisessä työeläkeyhtiössäsi eli mikä on vakuutuksesi irtisanomispäivä. Vaihtoehtoja on neljä: maalis-, kesä-, syys- tai joulukuun viimeinen päivä.

Vakuutuksesi siirtyy Ilmariseen kolmen kuukauden kuluttua valitsemastasi irtisanomispäivästä. Vakuutuksesi alkaa Ilmarisessa irtisanomispäivästä riippuen tammi-, huhti-, heinä- tai lokakuun ensimmäisenä päivänä.

Tästä taulukosta näet, milloin sinun tulee irtisanoa vakuutuksesi viimeistään, jotta saat sen alkamaan Ilmarisessa haluamanasi päivänä.

TyEL-irtisanomispäivä edellisessä työeläkeyhtiössä  TyEL-siirtopäivä, jolloin vakuutus alkaa Ilmarisessa 
31.3.  1.7. 
30.6  1.10. 
30.9.  1.1. 
31.12.  1.4. 

Yrittäjä - siirrä samalla YEL-vakuutuksesi Ilmariseen.

Siirrä YEL-vakuutus

Miksi asiakkuus Ilmarisessa kannattaa?

Kanssamme on helppo asioida, ja saat meiltä neuvoja tarpeittesi mukaan. Samalla voit rakentaa parempaa työelämää. Palveluillamme ja alan kilpailukykyisimmillä asiakaseduilla ylläpidät ja kehität myös henkilöstösi työkykyä. Kun siirrät TyEL-vakuutuksesi toisesta työeläkeyhtiöstä meille Ilmariseen, saat vanhasta eläkeyhtiöstäsi asiakashyvitystä enintään kolmen vuoden ajan siitä, kun vakuutuksesi on päättynyt.

Tule Ilmarisen asiakkaaksi

Ilmarisella saat parhaat maksualennukset. Vakavaraisuutemme ja kustannustehokkuutemme ansiosta voimme maksaa vuonna 2020 yhteensä 120 miljoonan euron asiakashyvitykset.

Lue lisää asiakashyvityksistä

Jäikö jokin asia mietityttämään vakuutuksen siirrossa? Soita vakuutusmyyntiin, ma-pe klo 8-16, puh. 010 284 2385.

Ota yhteyttä