Kyselyt – kartoita työkyky

Miten teillä voidaan? Ota kyselyt käyttöösi ja selvitä työyhteisösi vire.

Hyödynnä kyselyt osana työkykyjohtamista

Ilmarisen asiakkaana saat kyselyt käyttöösi maksutta. Katso alta ohjeet kyselyiden käyttöönottoon. Jos olet jo tilannut palvelun käyttöösi, voit kirjautua suoraan sisään Kirjaudu palveluun -painikkeesta.

Kyselyiden avulla voit kartoittaa henkilöstösi työkykyä ja -virettä. Vastausten pohjalta voit suunnitella ja kohdistaa työkykyä tukevia toimenpiteitä paremmin sinne, missä tuen tarpeita esiintyy.

Näin saat kyselyt käyttöösi

 1. Hanki tarvittavat valtuudet verkkopalveluun

Löydät kyselyt (entinen Luotaamo) verkkopalvelustamme. Käytämme verkkopalvelussamme Suomi.fi-tunnistusta. Tämä tarkoittaa, että pääset kirjautumaan palveluumme henkilökohtaisilla pankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella silloinkin, kun hoidat yrityksen asioita. Tarvitset sitä varten joko rekisteriroolin tai Suomi.fi-valtuuden. Mikäli sinulla ei ole rekisteriroolia tai Suomi.fi-valtuuksia, lue ohjeet niiden hankkimiseen ja antamiseen.

2. Ota palvelu käyttöön ja luo kyselyitä

Kun sinulla on tarvittavat valtuudet, pääset kyselyiden pariin kirjautumalla verkkopalveluun. Pääkäyttäjänä voit lisätä ja hallinnoida vastaajien taustatietoja, käynnistää kyselyitä sekä tarkastella raportteja. Saat tarvittaessa tukea palvelun käyttöön kyselytyokalut (at) ilmarinen.fi.

3. Motivoi henkilöstösi mukaan

Innosta ja aktivoi henkilöstösi vastaamaan kyselyyn.