Kysely- ja tutkimustyökalut - kartoita työkyky

Miten teillä voidaan? Ota kysely- ja tutkimustyökalumme käyttöösi ja selvitä työyhteisösi vire.

Hyödynnä kyselytyökalut osana työkykyjohtamista

Ilmarisen asiakkaana saat kysely- ja tutkimustyökalut käyttöösi maksuttomana asiakasetuna. Katso alta ohjeet työkalujen käyttöönottoon. Jos olet jo tilannut työkalut käyttöösi, voit kirjautua suoraan sisään Kirjaudu palveluun -painikkeesta.

Työkaluilla voit kartoittaa henkilöstösi työkyvyn ja -vireen. Käytössäsi ovat Työvire-kysely ja Työyhteisövire-tutkimus. Palvelut tuottaa Ilmarinen ja ne on kehitetty yhteistyössä Hintsa Performancen kanssa.

Näin saat kysely- ja tutkimustyökalut käyttöösi

 1. Täytä tilauslomake verkossa

Tunnistaudu ensimmäisellä kerralla pankkitunnuksillasi ja täytä tilauslomake. Näin sinusta tulee yrityksesi pääkäyttäjä ja saat heti sähköpostiisi ohjeet käyttöönottoon.

Tunnistaudu ja täytä tilauslomake

2. Ota tunnuksesi käyttöösi ja tutustu kokonaisuuteen

Pääkäyttäjänä saat tunnukset heti tilauksen jälkeen ja voit aloittaa palvelun käytön vaikka heti. Voit lisätä ja hallinnoida käyttäjien tietoja, käynnistää palveluita sekä tarkastella raportteja. Halutessasi voit sopia koulutuksesta ja saada tukea palveluiden käyttöönottoon.

3. Motivoi henkilöstösi mukaan

Innosta ja aktivoi henkilöstösi vastaamaan kyselyyn tai tutkimukseen.

Mitä kysely- ja tutkimustyökaluilla voi tehdä?

Työvire-kysely mittaa työyhteisön tilaa muutoksessa

Työvire-kysely on ketterä tapa mitata työyhteisön pulssia ja työkykyä esimerkiksi muutostilanteissa. Voit hyödyntää kyselyä haluamassasi syklissä. Muutostilanteissa voit luoda kyselyitä esimerkiksi kuukausittain, vakaammassa vaiheessa vaikka vuosittain. Vastaajia tulee olla vähintään viisi.

Työyhteisövire-tutkimus kertoo, mikä toimii ja mikä ei

Työyhteisövire-tutkimuksella saat kattavan näkymän työyhteisön vahvuuksista ja kehittämiskohteista. Tutkimus luotaa työntekijäkokemukseen, hyvinvointiin ja työkykyyn vaikuttavia seikkoja, kuten yrityksen suuntaa, johtajuutta, kyvykkyyksiä ja käytäntöjä. Tutkimus on suunnattu yli 20 hengen yrityksille.

Tutustu myös muihin palveluihimme