Kyselytyökalut - kartoita työkyky

Miten teillä voidaan? Ota kyselytyökalumme käyttöösi ja selvitä työyhteisösi vire.

Hyödynnä kyselytyökalut osana työkykyjohtamista

Ilmarisen asiakkaana saat kyselytyökalut käyttöösi maksuttomana asiakasetuna. Katso alta ohjeet työkalujen käyttöönottoon. Jos olet jo tilannut työkalut käyttöösi, voit kirjautua suoraan sisään Kirjaudu palveluun -painikkeesta.

Työkaluilla voit kartoittaa henkilöstösi työkyvyn ja -vireen. Käytössäsi ovat Työvire- ja Työyhteisövire-kysely. Palvelut tuottaa Ilmarinen.

Näin saat kyselytyökalut käyttöösi

 1. Tilaa käyttöoikeus palveluun

Voit tilata kyselytyökalun (ent. Luotaamo) organisaatiosi käyttöön laittamalla viestiä kyselytyokalut (at) ilmarinen.fi. Kerro viestissäsi organisaation nimi (näkyy vastaajille kyselyissä) sekä y-tunnus tai y-tunnukset, joiden henkilöstö tulee osallistumaan kyselyihin. Jos organisaatiollasi on jo kyselytyökalu käytössä, voit tilata pääkäyttäjäoikeuden samasta osoitteesta.

2. Ota palvelu käyttöön ja luo kyselyitä

Pääkäyttäjänä voit lisätä ja hallinnoida vastaajien taustatietoja, käynnistää kyselyitä sekä tarkastella raportteja. Saat tarvittaessa tukea palvelun käyttöön kyselytyokalut (at) ilmarinen.fi.

3. Motivoi henkilöstösi mukaan

Innosta ja aktivoi henkilöstösi vastaamaan kyselyyn tai tutkimukseen.

Mitä kyselytyökaluilla voi tehdä?

Työvire-kysely mittaa työyhteisön pulssia

Työvire-kysely on ketterä tapa mitata työyhteisön pulssia ja työkykyä esimerkiksi muutostilanteissa. Voit hyödyntää kyselyä haluamassasi syklissä. Muutostilanteissa voit luoda kyselyitä esimerkiksi kuukausittain, vakaammassa vaiheessa vaikka vuosittain. Vastaajia tulee olla vähintään viisi.

Työyhteisövire-kysely kertoo, mikä toimii ja mikä ei

Työyhteisövire-kyselyllä saat kattavan näkymän työyhteisön vahvuuksista ja kehittämiskohteista. Kysely luotaa työntekijäkokemukseen, hyvinvointiin ja työkykyyn vaikuttavia seikkoja, kuten yrityksen suuntaa, johtajuutta, kyvykkyyksiä ja käytäntöjä. Kysely on suunnattu yli 20 hengen yrityksille.

Tutustu myös muihin palveluihimme