Yrittäjän ammatillinen kuntoutus

Voit hakea ammatilliseen kuntoutukseen, jos terveydentilasi on heikentynyt ja haittaa työntekoasi. Ammatillisen kuntoutuksen avulla voit muokata yritystoimintaasi niin, että se sopii terveydentilaasi. Näin voit jatkaa työtäsi yrittäjänä. Kuntoutus voi auttaa sinua myös aloittamaan yritystoiminnan.

Asiantuntijamme ovat apunasi

Kuntoutusasiantuntijamme auttavat sinua kuntoutuksen suunnittelussa. Kun olet hakenut kuntoutusta ja saanut meiltä myönteisen ennakkopäätöksen, saat Ilmarisesta avuksesi oman yhteyshenkilön. Hän auttaa sinua löytämään sinulle sopivan kuntoutuksen keinon ja suunnittelemaan, miten kuntoudut takaisin töihin. Tarvittaessa saat apua myös uravalmentajalta.

Lue lisää kuntoutussuunnitelman laatimisesta

Elinkeinotuki yritystoimintasi tukemiseksi

Voit lisäksi hakea elinkeinotukea yritystoimintasi kehittämiseen, jatkamiseen tai aloittamiseen. Elinkeinotukea voit hakea kohtuuhintaisten työvälineiden ja työkoneiden hankintaan sekä työntekoa helpottavien välttämättömien apuvälineiden ja -laitteiden hankintaan. Lue lisää elinkeinotuesta.

Lue lisää yrittäjän elinkeinotuesta

Ota yhteyttä, autamme mielellämme! Jos haluat tietää lisää ammatillisesta kuntoutuksesta, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen ammatillinenkuntoutus@ilmarinen.fi, tai soita numeroomme 010 284 2610 (8,4 senttiä/minuutti).

Ota yhteyttä