Työnantaja, edistä työntekijöittesi työkykyä

Hyvä työkyky on työntekijöittesi, yrityksesi ja koko suomalaisen yhteiskunnan etu. Edistä työntekijöittesi työkykyä.

Työkykyjohtaminen on taloudellisesti kannattavaa

Hyvä työkyky on työntekijöittesi, yrityksesi ja koko suomalaisen yhteiskunnan etu. Työkykyjohtamisella edistät työn sujuvuutta ja tuottavuutta. Ennakoit ja hallitset työkykyriskiä eli sitä, kuinka todennäköisesti työntekijäsi menettävät työkykynsä ja joutuvat työkyvyttömyyseläkkeelle. Me Ilmarisessa haluamme auttaa sinua. Saat meiltä tietoa ja tukea henkilöstösi työkyvyn edistämiseen. Yhdessä voimme vähentää sairauspoissaoloja ja työkykyriskejä. Tule rakentamaan kanssamme huomisen työkykyä.

Tutustu työkykyjohtamiseen sivuillamme

Tunnista työkykyriskit ajoissa

Työnantajana tehtäväsi on huolehtia siitä, että työ sujuu ja että työsuorituksia johdetaan hyvin. On tärkeää, että otat työkykyyn liittyvät asiat puheeksi työntekijöittesi kanssa riittävän ajoissa. Varhaisen tuen toiminnalla voit huolehtia siitä, että työntekijöittesi työkykyyn liittyvät ongelmat eivät kerkeä muuttua vakaviksi.

Lue lisää varhaisesta tuesta

Tue työntekijöittesi mielenterveyttä

Viimeinen vuosi on tuonut uudenlaisia haasteita mielenterveyden edistämiseen ja tukemiseen työyhteisössä. Aina kun edistät työpaikallasi toimivaa vuorovaikutusta, hyvää johtamista, osaamisen kehittämistä, aitoa välittämistä ja vastuullisuutta, edistät samalla mielenterveyttä.

Tutustu mielenterveyden tukemiseen työpaikalla