Työntekijöitten työkyvyn tukeminen ja edistäminen

Hyvä työkyky on työntekijöittesi, yrityksesi ja koko suomalaisen yhteiskunnan etu. Työkyvyn ylläpito ja edistäminen työpaikalla on siispä keskeistä. Edistä työntekijöittesi työkykyä työkykyjohtamisen keinoin.

Työkykyjohtaminen on taloudellisesti kannattavaa

Työkykyjohtamisella edistät työn sujuvuutta ja tuottavuutta. Ennakoit ja hallitset työkykyriskiä eli sitä, kuinka todennäköisesti työntekijäsi menettävät työkykynsä ja joutuvat työkyvyttömyyseläkkeelle.

Me Ilmarisessa haluamme auttaa sinua. Saat meiltä tietoa ja tukea henkilöstösi työkyvyn edistämiseen. Yhdessä voimme vähentää sairauspoissaoloja ja työkykyriskejä.

Tule rakentamaan kanssamme huomisen työkykyä.

TyökykyAreena – työkykyjohtamisen tieto ja työkalut yhdessä paikassa

TyökykyAreenastamme löydät kattavaa tietoa ja arjen työkaluja työkykyjohtamisen eri osa-alueista, kuten strategisesta työkykyjohtamisesta, varhaisesta tuesta, työterveysyhteistyöstä, mielenterveydestä ja TULE-terveydestä. Tietoa ja työkaluja on niin työnantajille, esihenkilöille, työntekijöille kuin yrittäjillekin.

Tutustu TyökykyAreenaan

Asiakkaanamme käytössäsi on kattavat työkykypalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia työkykypalveluita, kuten kyselytyökalut työvireen selvittämiseen, oppimisympäristön osaamisen kehittämiseen sekä Oma asiantuntija -palvelun sparrausapuun. Käytössäsi on myös huippusuositut koulutukset ja webinaarit.

Tutustu työkykypalveluihimme