Jouko Pölönen

Toimitusjohtaja

Jouko Pölönen on Ilmarisen toimitusjohtaja.


Artikkelit 17.3.2020

Korona haastaa arkea ja yhteiskuntaa – olemme mukana talkoissa

Suomalainen yhteiskunta on hyvin varautunut monenlaisiin kriiseihin, ja nyt valmiuttamme testataan uudenlaisen tilanteen äärellä. Hallitus totesi maanantaina Suomen olevan poikkeusoloissa. Inhimillisen kärsimyksen lievittäminen ja hoidon varmistaminen on tärkein prioriteetti. Samaan aikaan koronavirus ajaa talouksia laajasti taantumaan, mutta toivottavasti vaikutukset jäävät kuitenkin väliaikaisiksi.

Lue artikkeli

Blogit 3.2.2020

Työllisyys ja työkyky Suomen tulevaisuuden tekijöinä

Suomen työllisyysaste on viime vuosina parantunut, mutta ei näytä saavuttavan muiden Pohjoismaiden tasoa. Hallitus on asettanut tavoitteekseen 75 prosentin työllisyysasteen, mikä tarkoittaisi 60 000 uutta työllistä hallituskauden aikana. Mutta millä keinoilla nykyiset työntekijät pysyisivät töissä ja työkykyisinä mahdollisimman pitkään?

Lue artikkeli

Blogit 30.9.2019

Työikäisen väestön pieneneminen haastaa eläkejärjestelmän kestävyyttä – panostuksia tarvitaan laajalla rintamalla

Syntyvyyden lasku haastaa eläkejärjestelmän rahoitusta pitkällä aikavälillä. Meillä on kuitenkin keinoja ja aikaa puuttua kehityksen seurauksiin panostamalla perhepolitiikkaan, työperäiseen maahanmuuttoon, työllisyyteen, osaamisen uudistamiseen ja työkykyyn.

Lue artikkeli

Blogit 1.8.2019

Vuosi Ilmarisen toimitusjohtajana

Eläkealalla on perusteltua sanoa, että tämä on pitkäjänteistä työtä. Horisontti on kaukana tulevaisuudessa ja eläkejärjestelmän muutokset ovat harvoin äkkinäisiä. Ensimmäinen vuosi Ilmarisessa on kuitenkin osoittanut, että työ eläkeyhtiössä on kaikkea muuta kuin tasaista tai tylsää.

Lue artikkeli

Blogit 28.4.2019

Vetovoimaisin työelämän kumppani – vastuullisesti sinua varten

Lue artikkeli
Jouko Pölönen, muotokuva.

Blogit 31.5.2018

Uuden oppiminen on tulevaisuuden tärkein työelämätaito

Lue artikkeli
Näytetään 10-15/15
Näytä lisää