Ilmarisen toimistorakennus ulkoa, kuvituskuva.
Uutinen 25.4.2022

Nimityksiä Ilmarisessa

Tutustu uusimpiin ilmarislaisiin.

KTM Juho Antila on nimitetty palvelujohtajaksi asiakkuudet ja kanavat -linjalle. Tehtävässään hän vastaa nimetyistä suurasiakkaista ja suurasiakkaiden palvelun kehittämisestä. Juho on aiemmin toiminut Ilmarisessa suurasiakaspäällikkönä.

MuM Tuomas Kemiläinen on nimitetty henkilöstöpäälliköksi henkilöstöosastolle. Hänen vastuullaan on rekrytointi ja resursointi.

FM, yo.merk. Minna Palomurto on nimitetty toimitusjohtajan assistentiksi ja hän toimii myös Ilmarisen johtoryhmän sihteerinä. Minna aloittaa tehtävässä 1.6.2022. Aiemmin hän on työskennellyt Ilmarisessa asiakkaat ja kanavat -linjalla yhteyspäällikkönä.

Tth, AMK, JYEAT Heli Rantanen on nimitetty työkykyjohtamisen asiantuntijaksi työkykyriskin hallinta ja kuntoutus -linjalle. Hän tukee asiakkaita työkykyjohtamisen kehittämisessä.

Ajankohtaista

Tiedote 14.6.2024

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän lasku hidastui

Työntekijämäärä laski toukokuussa Ilmarisen suhdanneindeksiin kuuluvissa yrityksissä -3,0 prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Seuratuista toimialoista eniten laskivat henkilöstövuokraus, rakentaminen sekä majoitus- ja ravitsemusala. Alueellisesti tarkasteltuna työntekijämäärä laski edelleen joka puolella Suomea.

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän lasku hidastui

Uutinen 10.6.2024

Ilmarinen näkyy Finanssialalle-Instagramissa

Ilmarisen kesätyöntekijät ylläpitävät tällä viikolla "Finanssialalle" Instagram-tiliä. Tarkoituksena on tehdä työskentelyä Ilmarisessa ja koko finanssialalla tunnetuksi.

Ilmarinen näkyy Finanssialalle-Instagramissa

Uutinen 30.5.2024

Yhtiökokouskaudella huomio erityisesti johdon palkitsemiseen

Työeläkeyhtiö Ilmarinen osallistui kevään yhtiökokouskaudella 109 kotimaiseen yhtiökokoukseen. – Kiinnitimme jälleen tällä yhtiökokouskaudella huomiota erityisesti palkitsemisraportteihin ja palkitsemispolitiikkoihin, Ilmarisen vastuullisen sijoittamisen johtaja Karoliina Lindroos kertoo.

Yhtiökokouskaudella huomio erityisesti johdon palkitsemiseen
Lisää uutisia ja tiedotteita