Uutiset ja tiedotteet

Tervetuloa lukemaan Ilmarisen uutisia. Tässä osiossa ovat uusimmat uutisemme sekä tiedotteemme. Laajemmat artikkelit ja blogit löydät Ajankohtainen huominen -osiosta.

Uutinen 6.11.2023

Työkyvyttömyyseläkkeiden rahoituksen maksuluokkamalli uudistuu – tavoitteena edistää työllisyyttä monin tavoin

Työkyvyttömyyseläkkeiden rahoituksen maksuluokkamalli uudistuu vuoden 2024 alussa. Muutos tulee voimaan vaiheittain ja täysimääräisesti vuonna 2029. Muutoksilla pyritään parantamaan mm. ikääntyvien ja vaikeasti työllistyvien henkilöiden työllistymistä. Uudistus kannustaa työnantajia ennakoimaan työkykyriskejä ja pitämään entistä parempaa huolta henkilöstönsä työkyvystä.

Työkyvyttömyyseläkkeiden rahoituksen maksuluokkamalli uudistuu – tavoitteena edistää työllisyyttä monin tavoin

Lisää uutisia ja tiedotteita

Suodata:
 1. Ilmarisen sijoitussalkun hiilijalanjälki laski merkittävästi
  Ilmarisen sijoitussalkun hiilijalanjälki laski ja sijoituskohteiden uusiutuvan energian osuus puolestaan nousi merkittävästi vuonna 2023. Tiedot käyvät ilmi Ilmarisen vuosi- ja kestävyysraportista 2023.
  Ilmarisen sijoitussalkun hiilijalanjälki laski merkittävästi
 2. Ilmarinen sijoittaa tuottavasti ja turvaavasti – Vastuullisen sijoittamisen periaatteet päivittyivät
  Ilmarisen lakisääteinen tehtävä on sijoittaa eläkevarat tuottavasti ja turvaavasti. Vastuullisena sijoittajana tarkastelemme jatkuvasti sijoittamisen käytäntöjämme. Muuttunut turvallisuusympäristö vaikuttaa myös vastuullisen sijoittamisen periaatteisiin.
  Ilmarinen sijoittaa tuottavasti ja turvaavasti – Vastuullisen sijoittamisen periaatteet päivittyivät
 3. Ilmarisen omistus CapMan Oyj:ssä laski
  Ilmarisen omistusosuus CapMan Oyj:n osakkeissa alitti 1.3.2024 viiden prosentin rajan suunnatun annin johdosta ja aiheutti liputusilmoitusvelvollisuuden.
  Ilmarisen omistus CapMan Oyj:ssä laski
 4. Ilmarisen tilinpäätös 2023: Sijoitustuotto oli 5,8 prosenttia ja kustannustehokkuus parani edelleen
  Ilmarisen sijoitustuotto oli 5,8 prosenttia ja kustannustehokkuus parani edelleen, kun vakuutusmaksutulo kasvoi 4 prosenttia ja hoitokulut laskivat 5 prosenttia. Asiakkaamme hyötyvät suoraan tehokkuutemme parantumisesta: laskimme Ilmarisen työeläkevakuutusmaksun hoitokustannusosaa 20 prosentilla vuoden 2024 alusta.
  Ilmarisen tilinpäätös 2023: Sijoitustuotto oli 5,8 prosenttia ja kustannustehokkuus parani edelleen
 5. Ilmarisen omistus Digia Oyj:ssä laski
  Ilmarisen omistusosuus Digia Oyj:n osakkeissa alitti 27.12.2023 kymmenen prosentin rajan ja aiheutti liputusilmoitusvelvollisuuden.
  Ilmarisen omistus Digia Oyj:ssä laski
 6. Ilmarisen omistus Qt Group Oyj:ssä nousi
  Ilmarisen omistusosuus Qt Group Oyj:n osake- ja äänimäärästä ylitti 1.11.2023 viiden prosentin rajan ja aiheutti liputusilmoitusvelvollisuuden.
  Ilmarisen omistus Qt Group Oyj:ssä nousi
Näytetään 6/158
Näytä lisää