Uutiset ja tiedotteet

Tervetuloa lukemaan Ilmarisen uutisia. Tässä osiossa ovat uusimmat uutisemme sekä tiedotteemme. Laajemmat artikkelit ja blogit löydät Ajankohtainen huominen -osiosta.

Tiedote 24.4.2024

Työkyvyttömyydessä iso vaihtelu toimialoittain – uusi indeksi tarjoaa ennusteita ja tilannetietoa

Työkyvyttömyyseläkkeiden määrässä on jopa nelinkertainen ero eri toimialojen välillä. Fyysisesti kuormittavilla aloilla työuraa uhkaavat todennäköisemmin tuki- ja liikuntaelinten sairaudet, kun taas asiantuntija-aloilla mielenterveyden häiriöt ovat yleisin syy pysyvään työkyvyttömyyteen. Tiedot selviävät Ilmarisen uudesta työkyvyttömyyseläkeindeksistä.

Työkyvyttömyydessä iso vaihtelu toimialoittain – uusi indeksi tarjoaa ennusteita ja tilannetietoa

Lisää uutisia ja tiedotteita

Suodata:
 1. Arvopaperimarkkinalain muutoksesta johtuva liputusilmoitus - Administer Oyj
  19.4.2024 tuli voimaan arvopaperimarkkinalain muutos, jolla liputusvelvollisuus laajentui koskemaan Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle listattuja yhtiöitä. Tänään liputettu yhtiö on Administer Oyj.
  Arvopaperimarkkinalain muutoksesta johtuva liputusilmoitus - Administer Oyj
 2. Yhtiökokouskaudella huomio erityisesti johdon palkitsemiseen
  Työeläkeyhtiö Ilmarinen osallistui kevään yhtiökokouskaudella 109 kotimaiseen yhtiökokoukseen. – Kiinnitimme jälleen tällä yhtiökokouskaudella huomiota erityisesti palkitsemisraportteihin ja palkitsemispolitiikkoihin, Ilmarisen vastuullisen sijoittamisen johtaja Karoliina Lindroos kertoo.
  Yhtiökokouskaudella huomio erityisesti johdon palkitsemiseen
 3. Postitalon peruskorjaus etenee tiiviissä yhteistyössä Helsingin kaupunginmuseon kanssa
  Helsingin Postitalon remontti etenee. Peruskorjaushankkeessa on nyt käynnistynyt Postitalon torniosan julkisivun purkuvaihe. Hankkeen ytimessä on ikonisen rakennuksen remontoiminen vanhaa kunnioittaen ja kiertotalouteen panostaen. Ilmarinen omistaa Postitalon.
  Postitalon peruskorjaus etenee tiiviissä yhteistyössä Helsingin kaupunginmuseon kanssa
 4. Arvopaperimarkkinalain muutoksesta johtuvat liputusilmoitukset
  19.4.2024 on tullut voimaan arvopaperimarkkinalain muutos, jolla liputusvelvollisuus laajentui koskemaan Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle listattuja yhtiöitä.
  Arvopaperimarkkinalain muutoksesta johtuvat liputusilmoitukset
 5. Ilmarisen sijoitustuotto 3,2 prosenttia, ja tehokkuus parani edelleen
  Työeläkeyhtiö Ilmarisen sijoitusten tuotto oli tammi–maaliskuussa 3,2 prosenttia. Yhtiön kustannustehokkuus parani edelleen vakuutusmaksutulon kasvaessa ja eläketurvan tuottamiseen tarvittavien hoitokulujen laskiessa. – Olemme jatkaneet menestyksekkäästi Ilmarisen strategian toteuttamista ja kasvattaneet tuottavuuttamme viimeisten kuuden vuoden aikana merkittävästi, toteaa Ilmarisen toimitusjohtaja Jouko Pölönen.
  Ilmarisen sijoitustuotto 3,2 prosenttia, ja tehokkuus parani edelleen
 6. Ilmarisen sijoitussalkun hiilijalanjälki laski merkittävästi
  Ilmarisen sijoitussalkun hiilijalanjälki laski ja sijoituskohteiden uusiutuvan energian osuus puolestaan nousi merkittävästi vuonna 2023. Tiedot käyvät ilmi Ilmarisen vuosi- ja kestävyysraportista 2023.
  Ilmarisen sijoitussalkun hiilijalanjälki laski merkittävästi
Näytetään 6/163
Näytä lisää