Uutinen 7.8.2023

Barbara D´ambrogi-Ola siirtyy pois Ilmarisesta

Ilmarisen vastuullinen vakuutusmatemaatikko ja aktuaari- ja analytiikkapalveluiden johtaja Barbara D´ambrogi-Ola on irtisanoutunut ja siirtyy uusiin tehtäviin yhtiön ulkopuolelle. Hänet on nimitetty OP ryhmään OP-henkivakuutuksen aktuaarijohtajaksi ja vastuulliseksi vakuutusmatemaatikoksi.

D´ambrogi-Ola on työskennellyt Ilmarisessa vuodesta 2003 ja aktuaari- ja analytiikkapalveluiden johtajana vuodesta 2014. Vastuullisena vakuutusmatemaatikkona hän on toiminut vuodesta 2019.

– Haluan jo tässä vaiheessa kiittää Barbaraa hänen erinomaisesta työstään Ilmarisessa ja toivottaa onnea ja menestystä uuteen tehtävään. Barbara on ollut tärkeässä roolissa kehittämässä Ilmarisen aktuaari- ja analytiikkapalveluja, riskienhallintaa ja laskuperusteita Ilmarisen ja asiakkaidemme eduksi. Hän on ollut vahvasti kehittämässä myös työeläkejärjestelmän laskuperusteita, toimintaperiaatteita ja uudistuksia yhdessä alan toimijoiden kanssa, sanoo Ilmarisen toimitusjohtaja Jouko Pölönen.

Barbara D´ambrogi-Ola työskentelee Ilmarisessa syyskuun loppuun. Siirtymän valmistelu on käynnissä.

Ajankohtaista

Tiedote 26.4.2024

Ilmarisen sijoitustuotto 3,2 prosenttia, ja tehokkuus parani edelleen

Työeläkeyhtiö Ilmarisen sijoitusten tuotto oli tammi–maaliskuussa 3,2 prosenttia. Yhtiön kustannustehokkuus parani edelleen vakuutusmaksutulon kasvaessa ja eläketurvan tuottamiseen tarvittavien hoitokulujen laskiessa. – Olemme jatkaneet menestyksekkäästi Ilmarisen strategian toteuttamista ja kasvattaneet tuottavuuttamme viimeisten kuuden vuoden aikana merkittävästi, toteaa Ilmarisen toimitusjohtaja Jouko Pölönen.

Ilmarisen sijoitustuotto 3,2 prosenttia, ja tehokkuus parani edelleen

Uutinen 12.4.2024

Ilmarisen suhdanneindeksi laajenee kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista

Ilmarisen vuodesta 2013 asti julkaisema suhdanneindeksi tarjoaa ajantasaista tietoa kansantalouden kehityksestä. Indeksi kuvaa yritysten työntekijämäärän muutosta edellisvuoteen verrattuna. Nyt suhdanneindeksiin mukaan laskettavat toimialat laajentuvat kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista.

Ilmarisen suhdanneindeksi laajenee kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista
Lisää uutisia ja tiedotteita