Uutinen 12.4.2023

Nimityksiä Ilmarisessa

Olemme taas saaneet monia uusia osaajia ilmarislaisten joukkueeseemme. Tässä poimintoja.


Jussi Korhonen on nimitetty johtavaksi kehittäjäksi, lead developer, teknologia ja kehittäminen -linjan digiarkkitehtuuri ja kyberturva -osastolle. Jussi vastaa siitä, että Ilmarisen kehitysympäristöt ja -työkalut vastaavat moderneja sovelluskehitystarpeita. Lisäksi hän varmistaa Ilmarisen sovellusarkkitehtuurimallien systemaattisen käytön ja kehittämisen. Jussi aloitti Ilmarisessa tammikuussa 2023.


Terveystaloustieteen TtM Jussi Malila on nimitetty asiakaspäälliköksi asiakkuudet ja kanavat -linjalle. Hänen tehtäviinsä kuuluu yhteistyö keskisuurten ja pienten asiakkaiden kanssa työeläkevakuuttamiseen liittyvissä asioissa sekä myynti. Jussi aloitti Ilmarisessa tammikuussa 2023.


Liiketalouden tradenomi (AMK) Teea Toiviainen on nimitetty asiakaspäälliköksi asiakkuudet ja kanavat -linjalle. Hänen tehtäviinsä kuuluu yhteistyö keskisuurten ja pienten asiakkaiden kanssa työeläkevakuuttamiseen liittyvissä asioissa sekä myynti. Teea aloitti Ilmarisessa tammikuussa 2023.

Lue lisää

Ajankohtaista

Tiedote 15.5.2024

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän lasku voimistui edelleen

Työntekijämäärä laski huhtikuussa Ilmarisen suhdanneindeksiin kuuluvissa yrityksissä -3,2 prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Seuratuista toimialoista eniten laskivat henkilöstövuokraus sekä rakentaminen. Alueellisesti tarkasteltuna työntekijämäärä laski joka puolella Suomea.

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän lasku voimistui edelleen

Tiedote 26.4.2024

Ilmarisen sijoitustuotto 3,2 prosenttia, ja tehokkuus parani edelleen

Työeläkeyhtiö Ilmarisen sijoitusten tuotto oli tammi–maaliskuussa 3,2 prosenttia. Yhtiön kustannustehokkuus parani edelleen vakuutusmaksutulon kasvaessa ja eläketurvan tuottamiseen tarvittavien hoitokulujen laskiessa. – Olemme jatkaneet menestyksekkäästi Ilmarisen strategian toteuttamista ja kasvattaneet tuottavuuttamme viimeisten kuuden vuoden aikana merkittävästi, toteaa Ilmarisen toimitusjohtaja Jouko Pölönen.

Ilmarisen sijoitustuotto 3,2 prosenttia, ja tehokkuus parani edelleen
Lisää uutisia ja tiedotteita