Uutinen 21.9.2023

Nimityksiä Ilmarisessa

Olemme saaneet monia uusia asiantuntijoita ilmarislaisten joukkueeseemme. Tässä poimintoja.

Yo-merkonomi Tiina Henriksson on nimitetty suurasiakaspäälliköksi asiakkuudet ja kanavat -linjalle. Hänen tehtäviinsä kuuluu yhteistyö suurten asiakkaiden kanssa työeläkevakuuttamiseen, työeläketurvaan ja työkykyjohtamiseen liittyvissä asioissa sekä myynti. Tiina aloitti Ilmarisessa elokuussa 2023.


Tiina Henriksson

Datanomi Jani Kemppainen on nimitetty palveluomistajaksi teknologia ja kehittäminen -linjalle. Hänen vastuullaan ovat data- ja integraatiopalvelut. Jani aloitti Ilmarisessa elokuussa 2023.


Jani Kemppainen

FM Eeva Ketvel on nimitetty yritysvastuupäälliköksi viestinnän ja markkinoinnin tiimiin. Hänen tehtävänään on kehittää Ilmarisen yhtiötason vastuullisuustyötä ja koordinoida kestävyysohjelman toimeenpanoa ja seurantaa. Eeva siirtyy yritysvastuupäälliköksi Ilmarisen viestintäpäällikön tehtävästä ja aloittaa 1.10.2023.


Eeva Ketvel

Psykiatrian erikoislääkäri, vakuutuslääketieteen erityispätevyys Jenni Kuosa on nimitetty asiantuntijalääkäriksi työkykyriskin hallinta ja kuntoutus -linjalle vakuutuslääketieteen osastolle. Jenni aloitti Ilmarisessa syyskuussa 2023.


Jenni Kuosa

KTM Jooa Saulamaa on nimitetty kehityspäälliköksi teknologia ja kehittäminen -linjalle. Työssään Jooa kehittää liiketoimintaa ja edistää digitaalista muutosta myynnin ja asiakassuhteen palveluihin liittyen. Jooa aloitti Ilmarisessa kesäkuussa 2023.


Jooa Saulamaa

Tradenomi Mira Värtö on nimitetty asiakkuuspäälliköksi kotimaisten kiinteistösijoitusten toimitilavuokraukseen. Hänen tehtäviinsä kuuluvat kiinteistöjen ja tilojen vuokrausneuvottelut, yhteydenpito vuokra-asiakkaisiin sekä tilojen muutostöiden suunnittelun ohjaus. Mira aloitti Ilmarisessa toukokuussa 2023.

Aiemmin uutisoitua

Touko-kesäkuussa 2023 aloitti Ilmarisessa kaksi uutta johtoryhmän jäsentä. 

Viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Kaisa Ala-Laurila Nimityksiä Ilmarisen johtoryhmään

Talous- ja riskienhallintajohtaja Mira Kauppi Nimityksiä Ilmarisen johtoryhmään

 

Ajankohtaista

Tiedote 14.6.2024

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän lasku hidastui

Työntekijämäärä laski toukokuussa Ilmarisen suhdanneindeksiin kuuluvissa yrityksissä -3,0 prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Seuratuista toimialoista eniten laskivat henkilöstövuokraus, rakentaminen sekä majoitus- ja ravitsemusala. Alueellisesti tarkasteltuna työntekijämäärä laski edelleen joka puolella Suomea.

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän lasku hidastui

Uutinen 10.6.2024

Ilmarinen näkyy Finanssialalle-Instagramissa

Ilmarisen kesätyöntekijät ylläpitävät tällä viikolla "Finanssialalle" Instagram-tiliä. Tarkoituksena on tehdä työskentelyä Ilmarisessa ja koko finanssialalla tunnetuksi.

Ilmarinen näkyy Finanssialalle-Instagramissa
Lisää uutisia ja tiedotteita