Tiedote 1.11.2023

​​Ritva Tarkiainen vastuulliseksi vakuutusmatemaatikoksi ja aktuaari- ja analytiikkapalveluiden johtajaksi​

Ilmarisen hallitus on nimittänyt vastuulliseksi vakuutusmatemaatikoksi filosofian lisensiaatti, SHV-matemaatikko Ritva Tarkiaisen. Hän tulee myös johtamaan Ilmarisen aktuaari- ja analytiikkapalvelut -osastoa.

Vastuullisen vakuutusmatemaatikon roolissa Ritva Tarkiainen raportoi suoraan Ilmarisen hallitukselle ja toimitusjohtajalle sekä osallistuu johtoryhmätyöskentelyyn. Aktuaari- ja analytiikkapalveluiden johtajana Ritva pääsee yhdessä koko Ilmarisen organisaation kanssa rakentamaan datalla johtamista ja edistämään digitalisaatiota asiakkaidemme hyödyksi. Osaston johtajan roolissa hän raportoi talous- riskienhallintajohtajalle Mira Kaupille

– Otan mielenkiinnolla vastaan tämän tehtävän. Pääsen tekemään merkityksellistä työtä Ilmarisen, sen asiakkaiden ja koko työeläkealan eteen yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa, Ritva Tarkiainen toteaa.

– Toivotan Ritvan lämpimästi tervetulleeksi Ilmariseen. Ilmarisen tuore tammi–syyskuun tulos kertoo yhtiön hyvästä vireestä ja kustannustehokkuuden paranemisesta. Tiedolla johtaminen ja datan hyödyntäminen ovat meillä keskeisiä asioita. Työssään Ritva pääsee kehittämään Ilmarisen aktuaari- ja analytiikkapalveluja, riskienhallintaa ja laskuperusteita niin Ilmarisen kuin asiakkaidemme hyödyksi. Tärkeää on myös koko työeläkejärjestelmän kehittäminen yhdessä muiden toimijoiden kanssa, Ilmarisen toimitusjohtaja Jouko Pölönen sanoo.

Ritva Tarkiainen aloittaa Ilmarisessa 1.1.2024.

Kuva: Fanni Toimela

Ajankohtaista

Uutinen 30.5.2024

Yhtiökokouskaudella huomio erityisesti johdon palkitsemiseen

Työeläkeyhtiö Ilmarinen osallistui kevään yhtiökokouskaudella 109 kotimaiseen yhtiökokoukseen. – Kiinnitimme jälleen tällä yhtiökokouskaudella huomiota erityisesti palkitsemisraportteihin ja palkitsemispolitiikkoihin, Ilmarisen vastuullisen sijoittamisen johtaja Karoliina Lindroos kertoo.

Yhtiökokouskaudella huomio erityisesti johdon palkitsemiseen
Lisää uutisia ja tiedotteita