Uutiset ja tiedotteet

Tervetuloa lukemaan Ilmarisen uutisia. Tässä osiossa ovat uusimmat uutisemme sekä tiedotteemme. Laajemmat artikkelit ja blogit löydät Ajankohtainen huominen -osiosta.

Tiedote 24.4.2024

Työkyvyttömyydessä iso vaihtelu toimialoittain – uusi indeksi tarjoaa ennusteita ja tilannetietoa

Työkyvyttömyyseläkkeiden määrässä on jopa nelinkertainen ero eri toimialojen välillä. Fyysisesti kuormittavilla aloilla työuraa uhkaavat todennäköisemmin tuki- ja liikuntaelinten sairaudet, kun taas asiantuntija-aloilla mielenterveyden häiriöt ovat yleisin syy pysyvään työkyvyttömyyteen. Tiedot selviävät Ilmarisen uudesta työkyvyttömyyseläkeindeksistä.

Työkyvyttömyydessä iso vaihtelu toimialoittain – uusi indeksi tarjoaa ennusteita ja tilannetietoa

Lisää uutisia ja tiedotteita

Suodata:
 1. Lähetätkö laskuja Ilmariseen – Verkkolaskutustiedot muuttuvat 18.11.2022 alkaen
  Ilmarisen ostolaskujärjestelmä vaihtuu marraskuussa Baswaresta Dooapiin. Muutoksen myötä myös verkkolaskutustiedot muuttuvat. Suosimme Ilmarisessa verkkolaskuja. Sähköinen lasku saapuu nopeasti, ympäristöä säästäen.
  Lähetätkö laskuja Ilmariseen – Verkkolaskutustiedot muuttuvat 18.11.2022 alkaen
 2. Esa Jäntti Ilmarisen asiakkuusjohtajaksi
  Ilmarisen asiakkuusjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Esa Jäntti.
  Esa Jäntti Ilmarisen asiakkuusjohtajaksi
 3. Kelan ja Ilmarisen kokeilu: Ammatillinen kuntoutus käynnistyy varhemmin, kun Kela ja työeläkelaitos voivat vaihtaa tietoja asiakkaasta
  Kela ja Ilmarinen kokeilivat uudenlaista yhteistyötä, jossa asiakkaan tarvitsemat ammatillisen kuntoutuksen palvelut kartoitetaan aikaisempaa varhaisemmin. Kokeilu osoitti, että kuntoutuksen toimijoiden nykyistä tiiviimpi yhteistyö ja mahdollisuus vaihtaa asiakasta koskevia tietoja ovat tarpeen.
  Kelan ja Ilmarisen kokeilu: Ammatillinen kuntoutus käynnistyy varhemmin, kun Kela ja työeläkelaitos voivat vaihtaa tietoja asiakkaasta
 4. Ilmarisen osavuosiraportti 1.1. - 30.9.2022: Vakuutusmaksutulo vahvassa kasvussa, sijoitustuotto negatiivinen, vakavaraisuus edelleen hyvällä tasolla
  Ilmarisen sijoitussalkun tuotto 1.1. - 30.9.2022 oli -8,0 (10,5) prosenttia eli 4,9 mrd. euroa negatiivinen osakekurssien laskun ja korkojen nousun seurauksena. Sijoitusten markkina-arvo laski 55,8 (60,8) miljardiin euroon. Sijoitusten pitkän aikavälin keskituotto oli 5,7 prosenttia. Tämä vastaa 3,9 prosentin reaalituottoa.
  Ilmarisen osavuosiraportti 1.1. - 30.9.2022: Vakuutusmaksutulo vahvassa kasvussa, sijoitustuotto negatiivinen, vakavaraisuus edelleen hyvällä tasolla
 5. Ilmarisen opiskelijamessut – ilmoittaudu mukaan!
  Tervetuloa Ilmarisen opiskelijamessuille keskiviikkona 23.11. klo 15. Nyt on kanava auki Ilmariseen – tutustu meihin ja töihimme.
  Ilmarisen opiskelijamessut – ilmoittaudu mukaan!
 6. Ilmarinen mukana globaaleissa ilmastokirjeissä
  – Institutionaaliset sijoittajat voivat saada aikaan muutoksia ilmastonmuutoksen hidastamiseksi, kun yhdistämme voimamme. Siksi olemme mukana globaaleissa kampanjoissa, Ilmarisen vastuullisen sijoittamisen päällikkö Karoliina Lindroos sanoo.
  Ilmarinen mukana globaaleissa ilmastokirjeissä
Näytetään 150-156/832
Näytä lisää