Uutinen 28.6.2019

Ilmarinen nousi suomalaisten sijoittajien kärkeen kansainvälisten sijoittajien vastuullisuutta selvittäneessä kyselytutkimuksessa

IRRI 2019 -kyselyssä selvitettiin suurten institutionaalisten sijoittajien panostusta kestävän kehityksen ja vastuullisuuden eteen. Ilmarinen sijoittui parhaana suomalaisena kansainvälisellä listalla sijalle 22.

Eniten kestävää kehitystä ja vastuullisuutta edistäneeksi sijoittajaksi arvioitiin CalPERS eli Kalifornian julkisen sektorin työntekijöiden eläkesijoittaja. Ilmarinen oli sijoitukseltaan paras suomalainen sijoittaja.

– Ilmarinen on tehnyt pitkäjänteisesti työtä vastuullisen sijoittamisen käytäntöjen kehittämiseksi. Tärkeintä on, että työllä on myönteinen vaikutus ympäristöön, sosiaalisiin kysymyksiin ja talouteen, sanoo Ilmarisen vastuullisen sijoittamisen päällikkö Anna Hyrske.

– Kysely perustuu muiden sijoittajien arvioon. On hienoa, että hyvät käytännöt huomataan ja ne pääsevät leviämään alalla laajemmin. Tämä koskee kaikkia kärkeen nousseita sijoittajia, joista varsin moni on pohjoismaisia. Työllä on sitä enemmän vaikutusta, mitä useampi ottaa vastuullisuuden huomioon sijoituksissaan.

IRRI 2019 eli Independent Research in Responsible Investment Survey 2019 on Extel-tutkimusyhtiön toteuttama kansainvälinen kyselytutkimus.

Tutustu tutkimuksen tuloksiin

Lue lisää

Ajankohtaista

Tiedote 26.4.2024

Ilmarisen sijoitustuotto 3,2 prosenttia, ja tehokkuus parani edelleen

Työeläkeyhtiö Ilmarisen sijoitusten tuotto oli tammi–maaliskuussa 3,2 prosenttia. Yhtiön kustannustehokkuus parani edelleen vakuutusmaksutulon kasvaessa ja eläketurvan tuottamiseen tarvittavien hoitokulujen laskiessa. – Olemme jatkaneet menestyksekkäästi Ilmarisen strategian toteuttamista ja kasvattaneet tuottavuuttamme viimeisten kuuden vuoden aikana merkittävästi, toteaa Ilmarisen toimitusjohtaja Jouko Pölönen.

Ilmarisen sijoitustuotto 3,2 prosenttia, ja tehokkuus parani edelleen

Uutinen 22.3.2024

Earth Hour – varaudumme hyvään huomiseen

Varaudumme hyvään huomiseen ja osallistumme jälleen Earth Hour -tapahtumaan. Sammutamme valot Helsingin Ruoholahdessa sijaitsevalla pääkonttorilla ilmaston puolesta lauantaina 23.3. kello 20.30–21.30.

Earth Hour – varaudumme hyvään huomiseen
Lisää uutisia ja tiedotteita