Ilmarisen toimitilarakennus ulkoa, kuvituskuva.
Uutinen 23.6.2021

Nimityksiä Ilmarisessa - Uudet nimitykset vahvistavat kiinteistöjen ylläpidon ja rakennuttamisen osaamista

Ilmarisen kiinteistöjen ylläpidon ja rakennuttamisen organisaatiota on vahvistettu tavoitteena parantaa vuokralaisten palveluita.

Uudistuksella vastaamme asiakkaiden toiveeseen asioida suoraan kiinteistön omistajan kanssa. Kotimaisten kiinteistösijoitusten rakennuttaminen ja ylläpito -tiimissä työskentelee nyt uusia asiantuntijoita. 


Insinööri (AMK) Teemu Leinonen on nimitetty projektipäälliköksi Ilmarisen Helsingin ydinkeskustan (CBD) toimitiloihin. Hänen tehtäviinsä kuuluu kiinteistössä tehtävien rakennushankkeiden ja vuokralaismuutosten projektinjohto.


Diplomi-insinööri Annika Valpola on nimitetty projektipäälliköksi Ilmarisen Helsingin ydinkeskustan (CBD) toimitiloihin. Hänen tehtäviinsä kuuluu kiinteistössä tehtävien rakennushankkeiden ja vuokralaismuutosten projektinjohto.


LVI-insinööri (AMK) Teemu Häkkinen on nimitetty kiinteistö- ja palvelupäälliköksi Ilmarisen Helsingin ydinkeskustan (CBD) toimitiloihin. Hänen tehtäviinsä kuuluu kiinteistön ylläpidon ja muiden palvelujen johtaminen.


LVI-insinööri Jarmo Vänskä on nimitetty kiinteistö- ja palvelupäälliköksi Ilmarisen Helsingin ydinkeskustan (CBD) toimitiloihin. Hänen tehtäviinsä kuuluu kiinteistön ylläpidon ja muiden palvelujen johtaminen.


Rakennusmestari Emilia Eklund-Rajala on nimitetty Ilmarisen muualla kuin Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevista toimitiloista vastaavaksi projektipäälliköksi. Hänen tehtäviinsä kuuluu kiinteistössä tehtävien rakennushankkeiden ja vuokralaismuutosten projektinjohto.


Tradenomi Riitta Laakso on nimitetty Ilmarisen vuokra-asunnoista vastaavaksi projektipäälliköksi. Hänen tehtäviinsä kuuluu kiinteistössä tehtävien rakennushankkeiden ja vuokralaismuutosten projektinjohto.


Insinööri Kari Mikkonen on nimitetty Ilmarisen kiinteistöjen olosuhteista ja energiatehokkuudesta vastaavaksi projektipäälliköksi. 

Ajankohtaista

Tiedote 15.5.2024

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän lasku voimistui edelleen

Työntekijämäärä laski huhtikuussa Ilmarisen suhdanneindeksiin kuuluvissa yrityksissä -3,2 prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Seuratuista toimialoista eniten laskivat henkilöstövuokraus sekä rakentaminen. Alueellisesti tarkasteltuna työntekijämäärä laski joka puolella Suomea.

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän lasku voimistui edelleen

Tiedote 26.4.2024

Ilmarisen sijoitustuotto 3,2 prosenttia, ja tehokkuus parani edelleen

Työeläkeyhtiö Ilmarisen sijoitusten tuotto oli tammi–maaliskuussa 3,2 prosenttia. Yhtiön kustannustehokkuus parani edelleen vakuutusmaksutulon kasvaessa ja eläketurvan tuottamiseen tarvittavien hoitokulujen laskiessa. – Olemme jatkaneet menestyksekkäästi Ilmarisen strategian toteuttamista ja kasvattaneet tuottavuuttamme viimeisten kuuden vuoden aikana merkittävästi, toteaa Ilmarisen toimitusjohtaja Jouko Pölönen.

Ilmarisen sijoitustuotto 3,2 prosenttia, ja tehokkuus parani edelleen
Lisää uutisia ja tiedotteita