Ilmarisen toimitilarakennus ulkoa, kuvituskuva.
Nimitykset 14.4.2021

Nimityksiä Ilmarisessa

Katso uusimmat nimitykset.

FM ja EMBA Minna Hakkarainen on nimitetty vakuutusjohtajaksi vakuutus- ja eläkepalveluihin. Hän vastaa vakuutuspalveluosastosta ja toimii linjajohtajan sijaisena. Minna on aiemmin toiminut Ilmarisessa mm. prosessinjohtajana ja asiakaspalvelujohtajana.

DI Tomi Kaarniemi on nimitetty asiakaspäälliköksi asiakkuudet ja kanavat -linjalle. Hänen tehtäviinsä kuuluu alueella Pohjanmaa, Keski- ja Etelä-Pohjanmaa yhteistyö keskisuurten ja pienten asiakkaiden kanssa työeläkevakuuttamiseen liittyvissä asioissa sekä myynti.

VTM Hanna Kankainen on nimitetty osastonjohtajaksi työkykyriskin hallinta ja kuntoutus -linjalle. Hän vastaa kuntoutus- ja työkyvyttömyyseläkepalveluista. Hanna aloittaa tehtävässä 2.8.2021.

M.Sc. Nina Leppäkangas on nimitetty suurasiakaspäälliköksi asiakkuudet ja kanavat -linjalle. Hänen tehtäviinsä kuuluu yhteistyö suurasiakkaiden kanssa työeläkevakuuttamiseen liittyvissä asioissa sekä myynti.

BBA Eija-Kaarina Matilainen on nimitetty osastonjohtajaksi teknologia ja kehittäminen -linjalle. Hänen vastuullaan ovat operaatiot sekä tuotanto- ja toimittajaohjaus.

DI Susanna Plukka on nimitetty osastonjohtajaksi vakuutus- ja eläkepalveluihin. Hän vastaa eläkevakuuttamisen prosesseista. Susanna aloittaa tehtävässä 3.5.2021.

TtM Johanna Sihvonen on nimitetty vakuutuspalvelupäälliköksi vakuutus- ja eläkepalveluihin. Hän vastaa vakuutuspalveluosastolla yrittäjät ja mikroyritykset -tiimistä. Johanna aloittaa tehtävässä 26.4.2021.

KTM Lassi Toivonen on nimitetty asiakkuudet ja kanavat -linjalle asiakassuhteen vahvistaminen -prosessin johtajaksi. Hän vastaa asiakassuhteiden hoitoon ja myyntiin liittyvästä kehittämisestä rakentaen entistä asiakaslähtöisempää palvelua, tiedolla johtamista ja digitaalista transformaatiota. Lassi aloittaa tehtävässä 17.6.2021.

 

 

Ajankohtaista

Tiedote 26.4.2024

Ilmarisen sijoitustuotto 3,2 prosenttia, ja tehokkuus parani edelleen

Työeläkeyhtiö Ilmarisen sijoitusten tuotto oli tammi–maaliskuussa 3,2 prosenttia. Yhtiön kustannustehokkuus parani edelleen vakuutusmaksutulon kasvaessa ja eläketurvan tuottamiseen tarvittavien hoitokulujen laskiessa. – Olemme jatkaneet menestyksekkäästi Ilmarisen strategian toteuttamista ja kasvattaneet tuottavuuttamme viimeisten kuuden vuoden aikana merkittävästi, toteaa Ilmarisen toimitusjohtaja Jouko Pölönen.

Ilmarisen sijoitustuotto 3,2 prosenttia, ja tehokkuus parani edelleen

Uutinen 12.4.2024

Ilmarisen suhdanneindeksi laajenee kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista

Ilmarisen vuodesta 2013 asti julkaisema suhdanneindeksi tarjoaa ajantasaista tietoa kansantalouden kehityksestä. Indeksi kuvaa yritysten työntekijämäärän muutosta edellisvuoteen verrattuna. Nyt suhdanneindeksiin mukaan laskettavat toimialat laajentuvat kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista.

Ilmarisen suhdanneindeksi laajenee kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista
Lisää uutisia ja tiedotteita