Ilmarisen toimitalo ulkoa, kuvituskuva.
Nimitykset 8.8.2022

Ilmarinen vahvistaa vastuullisuustyötään

Ilmarinen on nimittänyt kaksi uutta asiantuntijaa vahvistamaan yhtiön vastuullisuusosaamista.

Yritysvastuupäälliköksi on nimitetty KTM Eveliina Leino. Leinon tehtävänä on kehittää Ilmarisen yhtiötason vastuullisuustyötä ja koordinoida yritysvastuuohjelman toimeenpanoa ja seurantaa. Leino siirtyy Ilmariseen Veritaksesta, jossa hän on työskennellyt vastuullisuuspäällikkönä kehittäen sekä yritysvastuuta että vastuullista sijoittamista. Aiemmin hän on työskennellyt mm. sijoitusten backoffice-tehtävissä Veritaksella ja OP:lla sekä myyntitehtävissä finanssialalla. Leino tulee osaksi Ilmarisen vastuullisen sijoittamisen tiimiä.  


Eveliina Leino

Vastuullisuusviestinnästä vastaavaksi viestintäpäälliköksi on nimitetty FM Eeva Ketvel. Ketvelen tehtäviin kuuluu vastuullisuusasioiden lisäksi myös Ilmarisen sijoitustoiminnasta ja tuloksesta viestiminen. Ketvel siirtyy tehtävään Pörssisäätiön viestintäpäällikön paikalta, ja hän on sitä ennen toiminut pitkään Suomen Yrittäjien viestintäpäällikkönä sekä politiikan toimittajana valtakunnallisissa medioissa. 

 
Eeva Ketvel

– Vastuullisuus on mukana kaikessa eläkeyhtiön toiminnassa. Ilmarinen on jo pitkään toiminut vastuullisen sijoittamisen edelläkävijänä, mutta on yhtä lailla tärkeää huomioida vastuullisuusnäkökulmat kaikessa muussakin työssämme. Vastuullisuutta koskevan sääntelyn lisääntyminen ja asiakkaiden kasvaneet odotukset korostavat vastuullisuustyön merkitystä entisestään. On hienoa, että saamme Eveliinan ja Eevan kehittämään Ilmarisen vastuullisuutta edelleen, sanoo viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Liina Aulin. Aulin vastaa Ilmarisen johtoryhmässä yhtiötason yritysvastuusta.   

Lisätietoja: 

Eveliina Leino, yritysvastuupäällikkö (15.8.2022 alkaen), p. 050 347 2091 
Eeva Ketvel, viestintäpäällikkö (8.8.2022 alkaen), p. 050 320 4849  
Liina Aulin, viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja, p. 040 770 9400  
Karoliina Lindroos, vastuullisen sijoittamisen päällikkö, p. 040 577 2203 

Ajankohtaista

Tiedote 14.6.2024

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän lasku hidastui

Työntekijämäärä laski toukokuussa Ilmarisen suhdanneindeksiin kuuluvissa yrityksissä -3,0 prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Seuratuista toimialoista eniten laskivat henkilöstövuokraus, rakentaminen sekä majoitus- ja ravitsemusala. Alueellisesti tarkasteltuna työntekijämäärä laski edelleen joka puolella Suomea.

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän lasku hidastui

Uutinen 10.6.2024

Ilmarinen näkyy Finanssialalle-Instagramissa

Ilmarisen kesätyöntekijät ylläpitävät tällä viikolla "Finanssialalle" Instagram-tiliä. Tarkoituksena on tehdä työskentelyä Ilmarisessa ja koko finanssialalla tunnetuksi.

Ilmarinen näkyy Finanssialalle-Instagramissa

Uutinen 30.5.2024

Yhtiökokouskaudella huomio erityisesti johdon palkitsemiseen

Työeläkeyhtiö Ilmarinen osallistui kevään yhtiökokouskaudella 109 kotimaiseen yhtiökokoukseen. – Kiinnitimme jälleen tällä yhtiökokouskaudella huomiota erityisesti palkitsemisraportteihin ja palkitsemispolitiikkoihin, Ilmarisen vastuullisen sijoittamisen johtaja Karoliina Lindroos kertoo.

Yhtiökokouskaudella huomio erityisesti johdon palkitsemiseen
Lisää uutisia ja tiedotteita